fata cea buna

Cartea lunii martie: Fata cea bună

de / March 2nd, 2018 / 282 vizualizari

Prima zi a lui martie a fost plină de surprize. Eram pregătită pentru o nouă “luptă” cu gerul, nămețile, aglomerația din mijloacele de transport în comun, dar am fost salutată de o rază de soare de la primele ore ale dimineții. Cerul gri de zilele trecute a fost înlocuit de unul albastru, minunat, iar soarele mi-a umplut camera de lumină ducându-mă cu gândul, pentru o clipă, la primăvara cu copaci înfloriți, ciripit de păsărele și zambile multe, colorate. Nu, primăvara nu e aici, dar bate la ușă. M-am bucurat ca un copil de fiecare mărțișor primit, de bomboane, de flori, de zâmbetele colegilor și urările lor frumoase. Deși pitită sub un strat gros de zăpadă, primăvara e acolo. Cumva, ziua lui Mărțișor, m-a ajutat să privesc din nou spre cer și să zâmbesc. Chiar dacă sunt multe grade cu minus (încă), este o primăvară frumoasă! Și este cu atât mai frumoasă cu cât, iată, vă anunț cartea “mărțișor literar”.

De ani buni, prima zi a lunii vine cu o nouă carte a lunii. Pentru acest martie, am găsit o temă nouă, una pe care nu o propusesem și se pare că a fost una inspirată. V-am invitat să ne spuneți: Ce carte ați purta în piept, cu mândrie, o lună întreagă? Ce carte ați alege să vă reprezinte și de ce? Ce carte ar fi mărțișorul ideal? Au venit propuneri care mai de care mai frumoase, mai “purtabile”, iar patru dintre acestea au intrat la vot (vezi aici care au fost). Cartea care a primit cele mai multe voturi și care poartă titlul de cartea lunii martie este Fata cea bună scrisă de Mary Kubica.

Despre carte:

„Am tot urmărit-o în ultimele câteva zile. Știu de unde își face cumpărăturile, cunosc spălătoria ei de haine preferată, am aflat unde lucrează. Nu i-am vorbit până acum. N-aș putea să-i recunosc timbrul vocii. Încă nu știu ce culoare au ochii ei sau cum arată când este îngrozită. Dar urmează să aflu.“

Într-o seară, Mia Dennett intră într-un bar unde ar trebui să se întâlnească cu iubitul ei, cu care are o relație încurcată. Când acesta nu apare, Mia pleacă alături de un străin enigmatic. La prima vedere, Colin Thatcher pare o alegere perfectă pentru o aventură de o noapte. Dar să ajungă acasă la Colin se va dovedi cea mai cumplită greșeală pe care Mia a făcut-o vreodată. Când Mia dispare, mama ei, Eve, și detectivul Gabe Hoffman nu se vor da în lături de la nimic pentru a o găsi și a o aduce acasă. Dar niciunul dintre cei doi nu ar fi putut să prevadă complicațiile emoționale care într-un final le vor distruge lumea în care au trăit până atunci. Cu stilul unui thriller captivant și tensionat, „Fata cea bună“ este un puternic roman care îți arată că în familiile perfecte nimic nu este ceea ce pare la prima vedere.

Voi ați citit cartea? Cum vi s-a părut? Vă invit să ne lăsați impresiile voastre mai jos, în zona de comentarii. Dacă nu ați citit-o, aveți de gând? Recunosc, mie îmi place foarte mult coperta, iar recomandările prietenilor sunt toate pozitive. Da, iată încă o carte pe lista de lecturi!

*Dacă sunteți printre cei care ați votat cartea luna trecută, lăudați-vă prietenilor voștri că este cartea lunii. Știți voi, like&share.

Ați scris o recenzie a acestei cărți? Ne-o puteți împărtăși pe site, aici >>

Dacă nu aveți cartea Fata cea bună, o puteți comanda de pe Libris.ro aici, pe Elefant.ro aici sau pe Cartepedia, aici, și vă așteptăm la povești!

SerialReaders.com folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile pe care le recomandăm, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. 

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare