august

În august citim autori nordici. Votează cartea lunii!

de / July 6th, 2017 / 343 vizualizari

Cum vă înțelegeți cu vara asta? Sunteți rezistenți la temperaturile ridicate sau ați prefera să fiți undeva, la umbră, la munte sau pe alte meleaguri? După torențialele de zilele trecute, parcă mi-am mai revenit. Ba chiar, diminețile mi se par nesperat de plăcute. Dar nu uit senzația de sufocare ce m-a încercat săptămâna trecută, senzație care m-a făcut să mă gândesc în repetate rânduri la tema lunii viitoare. Ținuturi răcoroase, aer respirabil? Da, ideea temei a fost bine primită (de mine, în mod special!): “titlurile propuse trebuie să fie semnate de un autor nordic”, nu de alta, dar măcar între paginile cărților să ne răcorim puțin.

De această dată, propunerile au fost puține, dar cu greutate. Dintre acestea, patru au intrat în competiția pentru cartea lunii august și, pentru prima dată, chiar nu știu pe care dintre ele să mizez. Nu le-am citit și nu știu despre ele mai mult decât descrierile de pe coperte. Mă bazez pe voi că-mi veți da o mână de ajutor, adică impresii despre cărți sau motive să-mi îndrept atenția spre una sau alta. Înainte de a vă invita să votați cartea preferată, să enumerăm propunerile!

Iată-le:

Renegații, de Yrsa Sigurdardottir
Vizionare, de Lars Saabye Christensen
Cu cât merg mai repede, cu atât sunt mai mică, de Kjersti Annesdatter Skomsvold
Foamea, de Knut Hamsun

Acum haideți pe site (aici) și votați una dintre cele patru cărți. Ați votat deja? Bun. Acum spuneți-mi pe care ați ales-o și de ce? Lăsați-mi impresiile voastre mai jos, în zona de comentarii.

Nu uitați! Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like&share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
**Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii SEPTEMBRIE 2017!

# # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult