De la nordici vine cartea lunii noiembrie. Haideti la vot!

de / October 3rd, 2014 / 120 vizualizari

Votati cartea lunii noiembrieInspirata de calatoria ei in frumoasa Islanda, Miss Valery a venit cu o tema tocmai buna de abordat. Autori nordici. Nu ma declar fana a genului, insa entuziasmul celor din jur ma prinde de fiecare data. Iar entuziasmul colegei mele m-a trimis direct in biblioteca pentru a verifica ce titluri scrise de autori nordici am. Va spun doar ca trebuie sa-mi maresc biblioteca. Dar haideti sa ne intoarcem la oile noastre! Odata ce am lasat tema au venit si propunerile. Dintre acestea, patru au intrat la vot si una dintre ele va fi cartea lunii noiembrie.

Iata propunerile:

Imi amintesc de tine, de Yrsa Sigurdardottir
Vizionare, de Lars Saabye Christensen
Testamentul lui Nobel, de Liza Marklund
Pan. Victoria, de Knut Hamsun

Sunt convinsa ca printre voi sunt multi cei care au citit seria neagra prezenta acum ceva timp la chioscuri. Intrebarea este daca ati citit cartile intrare la vot. Daca da, pe care dintre ele o recomandati? Ne puteti lasa impresiile intr-un comentariu si apoi sa mergeti in club sa o votati pe cea care doriti sa fie cartea lunii noiembrie. Cartea cu cele mai multe voturi, stiti deja, va fi alaturi de noi o luna intreaga!

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse. Va puteti chema si prietenii pentru a oferi cartii preferate cat mai multe voturi.

Vreau sa votez acum!

 

# # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare