Eveniment Cartea Lunii Octombrie – Universul Science Fiction

de / October 4th, 2014 / 344 vizualizari

Daca v-au lipsit intalnirile noastre, va veti bucura sa aflati ca asteptarea va lua sfarsit in curand. Sambata, 25 octombrie, la ora 15:00, Serial Readers organizeaza la ceainaria La Un Ceai, un eveniment special dedicat Cartii Lunii Octombrie si unui gen literar caruia nu prea i-am acordat atentia cuvenita. Pana acum.

Cartea lunii octombrie

Asadar, la cererea publicului – desi, sincer vorbind, si noua ne-a fost tare dor de voi – ne-am decis sa reluam traditia si sa organizam o noua intalnire intre cititori. Tema aleasa pentru revedere este una inedita si, speram noi, incitanta: literatura SF. Vom pleca de la cartea lunii, aleasa in urma voturilor voastre – “Fundatia“, de Isaac Asimov – si vom dezbate un gen literar care, desi popular, inca este privit cu reticenta de unii cititori.

Care este prima carte SF citita? Ce titluri si autori ne recomandati? De ce cititi povesti Science Fiction sau, dupa caz, de ce nu? Este vreodata prea tarziu sau poate prea devreme sa incepi sa citesti literatura SF? Haideti sa exploram impreuna universurile infinite ale genului SF. Fara indoiala, la final de intalnire literatura SF isi va fi castigat noi adepti.

Ii vom avea alaturi de noi in aceasta calatorie fantastica pe Michael Haulica, scriitor roman de science fiction, coordonator al colectiilor de SF&F ale editurii Paladin si redactor-sef al revistei Argos, precum si pe Flavius Ardelean, un scriitor si un prieten tare drag noua. Invitatii nostri speciali vor veni incarcati cu povesti si carti in tema, toate de la Editura Paladin, partenerul acestei editii.

Participarea se face pe baza de rezervare, astfel incat va rugam sa trimiteti un mail cu numele complet si numarul de persoane pentru care doriti sa faceti rezervarea la adresa de mail [email protected] pana pe data de 23 octombrie 2014. Sau ne puteti contacta pe Facebook, aici.

*In cazul in care nu mai puteti ajunge va rugam sa anuntati la numarul de telefon 0741 05 89 35 cu 24 de ore inainte de eveniment.

Taxa de participare: la libera alegere, intre 5 – 25 lei, pentru ca, in afara de tema, nu vrem sa va mai impunem nimic. Celor care se vor implica in discutii le vom rasplati parerile cu cate o carte, dar vom avea grija ca nimeni sa nu plece de la eveniment fara o amintire placuta.

P.S. Puteti da “join” evenimentului pe pagina noastra de Facebook aici.

Va multumim si va asteptam cu drag si cu multe carti!

Welcome to The Club!
Echipa Serial Readers

***

Later edit: Flavius Ardelean ne-a anuntat astazi, cu regret, ca nu va mai putea sa ajunga la eveniment. Noi, impreuna cu Michael Haulica, povestile SF si cartile Paladin va asteptam in continuare.

Ne vedem pe 25 octombrie!

# # # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare