Eveniment Cartea Lunii Ianuarie – Carti de citit, iubit si daruit

de / January 9th, 2014 / 205 vizualizari

Sambata, 18 ianuarie, la ora 15:00, Serial Readers organizeaza la ceainaria Joie de Vivre, Salon du The, un eveniment special dedicat Cartii Lunii Ianuarie 2014.

Acesta este primul eveniment pe anul 2014, iar tema este una de suflet – “Carti de citit, iubit si daruit”.

afis-carti-de-daruit

Nu vrem sa alegeti o singura carte pe care sa o recomandati, chiar daca poate exista una deosebita care v-a marcat, pentru ca suntem convinsi ca sunt muuuulte, dar am vrea sa ne intalnim sa povestim cum ne-au facut sa ne simtim cele mai iubite carti si de ce le-am darui si altora.

Noi vom veni la intalnire cu cateva carti pe care le-am ales pe spranceana si pe care vi le recomandam chiar noi, Serial Reader-itele Andreea, Oana si Erika 🙂

Asadar, vrem sa ne spuneti si sa vorbim despre… cele mai indragite carti pe care le-am da mai departe!

Participarea se face pe baza de rezervare, iar voi veti primi carti cadou oferite de Serial Readers si libraria online Libris.ro. De data aceasta cu o rugaminte speciala: sa le dati si voi la randul vostru mai departe.

Le multumim pe aceasta cale celor de la Libris.ro pentru cartile oferite, dar si prietenilor de la filme-carti.ro pentru sustinere!

Pentru rezervari va rugam sa trimiteti un mail cu numele complet si numarul de persoane pentru care doriti sa faceti rezervarea la adresa de mail erika.ciuica@serialreaders.com pana pe data de 16 ianuarie 2014.

*In cazul in care nu mai puteti ajunge va rugam sa anuntati la numarul de telefon 0757 09 09 37 cu 24 de ore inainte de eveniment.

Va multumim si va asteptam cu drag!

Welcome to The Club!
Echipa Serial Readers

P.S. Puteti da “join” evenimentului pe pagina noastra de Facebook aici.

# # # # # # #

Erika

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare