Propuneri fara numar pentru mame unice

de / January 9th, 2014 / 159 vizualizari

reading momMai tineti minte felicitarile pentru care pozam cuminti, pe cand eram copii, cu ocazia zilelor de 1 si 8 martie, ca sa le aducem o bucurie mamelor noastre? La vremuri noi, obiceiuri noi – anul acesta, in martie le multumim mamelor noastre minunate altfel: dedicandu-le cele mai frumoase carti.

Carti cu mame, despre mame, pentru mame… Carti care v-au ajuns direct la inima si pe care doriti sa le impartasiti cu fiintele dragi care v-au modelat in cititorii in serie de astazi. Cand nu va gasiti cuvintele, e bine sa apelati la carti. Acolo sunt mii si mii.

Asadar, provocarea de luna aceasta: ce carti ati dedica mamelor voastre? Acceptati provocarea? Daca da, va asteptam propunerile, cat mai numeroase, toata luna ianuarie. Daca titlul la care v-ati gandit nu este de gasit pe site, trimiteti un mail sau apasati pe Propune carte, in partea stanga. In schimb, daca volumul pe care doriti sa il recomandati este deja pe site, apasati pe butonul Propune aceasta carte de sub volumul respectiv.

Mama e numai una, cartile… fara numar. Alegeti inspirat!

Sursa foto

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare