reading in the snow

Propuneri pentru un decembrie alb

de / October 6th, 2014 / 106 vizualizari

Desi calendarul arata abia octombrie, noi deja simtim miros de cozonac in aer si racoarea fulgilor de nea in obraji. Decembrie este, probabil, cea mai frumoasa luna din an, asa ca nu este de mirare ca o asteptam cu nerabdare inca de cand incep sa cada primele frunze.

Nu ca nu ne-ar placea culorile si temperaturile tomnatice, dar un cititor constiincios isi pregateste din timp lecturile care il vor incalzi peste iarna. Si cum noua ne place sa credem ca ne incadram in aceasta categorie, va dam deja tema de gandire: ce citim in decembrie? De precizat ca visam la un decembrie alb, cu zapezi ca altadata. Si cum asupra conditiilor meteorologice nu avem putere, sa ne asiguram ca macar lecturile noastre vor avea iz hibernal.

Asadar, daca in titlu se regasesc cuvinte ca “iarna”, “decembrie”, “zapada”, “Craciun”, in orice combinatie si sub orice forma, inseamna ca aveti o carte numai buna de propus. Primim propuneri toata luna, asa ca aveti suficient timp de gandire. Va reamintesc ca nu exista un numar limita de carti care pot fi propuse, in continuare mergem pe ideea “cu cat mai multe, cu atat mai bine”. Exact ca si cu fulgii de nea.

Daca titlul la care v-ati gandit nu este de gasit pe site, apasati pe Propune carte, in partea stanga, trimiteti un mail, scrieti-ne pe Facebook sau lasati un comentariu la aceasta postare. In schimb, daca volumul pe care doriti sa il recomandati este deja pe site, apasati pe butonul Propune aceasta carte de sub volumul respectiv.

Profitati de toamna cat mai puteti, ca maine-poimaine vine Mosu’ (nu ca ne-ar deranja). Spor la citit!

Sursa foto

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare