voteaza cartea lunii februarie

Ce citim în februarie cel iubit? Votează cartea lunii!

de / January 4th, 2018 / 457 vizualizari

Când ați citit ultima dată un roman de dragoste care v-a impresionat până la lacrimi? Eu m-am “luptat” vara trecută cu Viața e ușoară, nu-ți face griji. Spun că m-am luptat pentru că din pagină în pagină lacrimile dădeau năvală, mă usturau ochii, offf! Nu e cea mai plăcută amintire, mai ales că, la un moment dat, eram pe plajă și aveam impresia că vecinii de șezlong se uită la mine lung. Nu de alta, dar cred că e destul de ciudat să vezi o tipă care stă la plajă, citește, bocește pe sub ochelarii de soare, râde când cel de alături îi spune ceva, apoi își șterge ochii și nasul pentru că o apucă iar bocitul. În scena de mai sus nu e nimic inventat, așa am fost cât am citit cartea menționată. Din acest motiv, nu este o carte pe care să o recomand cu surle și trâmbițe. Mi s-a părut absolut sfâșietoare.

Dar nu despre cărți de acest gen vreau să povestim, ci despre cele care v-au mers la suflet, cele pe care le-ați trăit pagină cu pagină, paragraf cu paragraf și v-au dat o stare de bine, de parcă atunci și acolo v-ați îndrăgosit pentru prima dată. De aici și tema pentru luna viitoare, o temă cu care v-am/ne-am obișnuit de atâta timp. Când spunem februarie, spunem povești de dragoste. Nu, nu trebuie să citim aceste povești doar în februarie, dar aceasta este cea mai potrivită lună pentru astfel de lecturi. Da, am putea să ridicăm și noi nasu-n vânt, să facem front comun cu cei sătui de inimi, de roz și alte dulcegării, dar de ce am face asta? Go with the flow, se zice. Haideți să ne lăsăm purtați de val și să iubim mai mult ca în alte luni, să iubim și să citim cărți care să ne facă să visăm…

Luna trecută v-am provocat: “Cititori de romane de dragoste, uniți-vă și asaltați-ne cu propuneri!” Recomandările au venit una și una. Dintre ele, patru au intrat la vot și acum vă invităm să votați una dintre aceste cărți. Cea care va primi cele mai multe voturi va fi declarată cartea lunii februarie. Voi decideți care!

Iată care sunt propunerile:

În căutarea unui destin, de Jojo Moyes
Colecționara de parfumuri interzise, de Kathleen Tessaro
Lumina iubirii, de Jay Asher
Absolut tot, de Nicola Yoon

Două dintre titluri au mai intrat o dată la vot (ghiciți care?!), așa că suntem siguri că le-ați citit deja. Indiferent că vă aflați printre cei care le-au propus, că le-ați citit sau ați citit alte cărți ale autorilor, noi vă așteptăm pe site (aici) la vot. Luna viitoare, cartea care va sta în topul preferințelor voastre, va purta titlul de cartea lunii februarie. Ce puteți face voi pentru a influența votul? Simplu, lăsați câteva impresii despre cartea preferată, mai jos, în comentarii. De ce ar trebui să o votăm pe una în detrimentul celorlalte?

Nu uitați! Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like&share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
**Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii MARTIE!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare