voteaza cartea lunii august

Votează coperta lunii Septembrie!

de / August 7th, 2020 / 164 vizualizari

Care este ultima carte pe care ați cumpărat-o doar pentru că v-a plăcut coperta? E adevărat, coperta nu este singurul motiv pentru care alegem o carte, dar dacă ar fi să alegem între două ediții ale aceleiași cărți, cu siguranță o vom alege pe cea mai arătoasă. Mi s-a întâmplat să cumpăr cărți, deși le aveam deja, doar pentru că mi-au plăcut foarte mult copertele noilor ediții (Micul Prinț, Mândrie și Prejudecată). De asemenea, au fost cărți pe care le-am descoperit mai târziu, odată cu apariția unor ediții noi, cartonate. Am făcut rost (cu greu) de edițiile necartonate pe care le-am găsit mult mai frumoase și mai practice (seriile Jocurile Foamei și Dune). Apoi, au fost cărți pe care le-am ales pentru că pur și simplu copertele arătau atât de bine că nu m-am putut abține să nu le răsfoiesc. Am ajuns să descopăr astfel autori care m-au cucerit de la primele pagini. Da, sunt și cărți ale căror coperte depășesc cu mult conținutul, dar e de apreciat faptul că cineva și-a dat silința ca ele să ajungă la cititori.

Despre cărți cu coperte minunate v-am propus să fie tema lunii viitoare (vezi aici): “…așteptăm de la voi propuneri de cărți cu coperți frumoase, originale, șocante, coperți făcute să fie în centrul atenției, coperți care strigă și instigă.” Dintre propunerile primite, patru titluri au intrat la vot. Sunt diferite, sunt deosebite și așteaptă voturile voastre. Una dintre aceste ele va fi cartea lunii Septembrie.

Iată care sunt propunerile:

Eroii, Stephen Fry
Pământ american, Francis Scott Fitzgerald
Florile pierdute ale lui Alice Hart, Holly Rigland
Toscana, tur-retur, Asa Hellberg

Pentru că nu am putut rezista tentației, am comandat una dintre cărțile propuse. Coperta este prea frumoasă pentru a nu o avea în bibliotecă. Nu vă voi spune care e, nu vreau să vă influențez, dar vă invit să ne spuneți pe care ați vrea voi să o vedeți cartea lunii. De asemenea, vă aștept răspunsul la întrebarea de mai sus: care este ultima carte pe care ați cumpărat-o doar pentru că v-a plăcut coperta?

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii OCTOMBRIE!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult