love books

Un nou Februarie plin de dragoste

de / December 10th, 2015 / 246 vizualizari

Deși rece și capricioasă, luna Februarie este una dintre preferatele mele. Asta pentru că, de vreo 6 ani încoace, în Februarie citim cărți de dragoste. Este un clișeu, știu, dar un clișeu tare frumos.

Așa că nici în acest an nu o să stricăm tradiția și o să citim cu dragoste, despre dragoste, mai ales că stocul de romane siropoase este departe de a fi epuizat. Așadar, avem ce citi, dar avem nevoie de voi ca să ne ajutați să alegem din marea de titluri.

Ce trebuie să faceți? Să vă gândiți la cele mai frumoase romane de dragoste pe care le-ați citit, la acele cărți romantice despre care ați auzit vorbindu-se în cuvinte elogioase sau să apelați la lista voastră de cărți de citit (refuz să cred că nu aveți una) și să ne propuneți acele titluri care credeți voi că merită să între în cursa pentru Cartea lunii Februarie.

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (pe blog sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsați pe Propune carte, în partea stângă. În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Să avem un nou an plin de iubire (și de cărți, evident)!

Sursa foto

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare