propuneri februarie

Propuneri pentru un Februarie romantic

de / December 10th, 2017 / 76 vizualizari

Dacă e Februarie, știți deja, se lasă cu iubire. Și cum nu vrem să luptăm împotriva curentului, de câțiva ani încoace ne-am adaptat lecturile la trendul inimos – nu că am avea nevoie de un motiv special pentru a ne scoate romanele de dragoste la înaintare, dar asta e altă poveste.

Așadar, avem leacul perfect pentru alergiile provocate de surplusul de Valentini și Dragobeți: siropul literar. Atenție, însă! Consumat în exces, poate provoca efecte adverse, precum halucinații, insomnii și, în cazuri grave, chiar depresie. Cum ar zice Bogdan Stoica: bărbatul din cărți nu există. Prin urmare, se recomandă măsura, de aceea este de preferat ca tratamentul să fie administrat în cea mai scurtă lună din an, pentru a reduce riscul de dependență. Nu că dependența de iubire ar fi un lucru rău, dar ce ne facem cu toate celelalte cărți care își așteaptă rândul la citit și care nu se încadrează musai la categoria romance?

Să ne concentrăm, totuși, asupra celor care se încadrează, pentru că lor le este dedicată luna Februarie. Cititori de romane de dragoste, uniți-vă și asaltați-ne cu propuneri!

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsati pe Propune carte, în partea stângă (în site). În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

P.S.: Tratamentul va fi reluat anual, uneori chiar mai devreme, dacă nevoia o impune. Și, cel mai probabil, o va impune.

Sursa foto: Pexels

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: www.gameoftrolls.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

propuneri

Propuneri

Propuneri de mărțișoare literare

de / January 9th, 2018

Pe cât de temută este luna Martie de către populația masculină, pe atât de așteptată este de către suflarea feminină. Și, cum ne încadrăm în categoria nerăbdătoarelor, să nu vă mirați că am început deja să facem planul pentru luna...

Citeste mai mult

January reads

Propuneri

Alte propuneri de Ianuarie

de / November 9th, 2017

Anul bun se cunoaște din Ianuarie. Da, suntem deja cu un picior în 2018, al nouălea an (!), oficial, de citit în serie. Nu știm nici noi cum a trecut atât amar de vreme (deși “dulce” se potrivește mai bine...

Citeste mai mult