August reading

Propuneri pentru un August răcoros

de / June 13th, 2017 / 226 vizualizari

Se pare că și vara aceasta se va ridica la înălțimea temperaturilor cu care am tot fost obișnuiți în ultimii ani. Cum am abuzat de zilele libere, îmi mai rămâne doar să visez la destinații răcoroase, cap de listă fiind Islanda (despre care vă povesteam aici), care nu dă semne că o să-mi iasă din inimă prea curând. Inspirată de aventura mea islandeză, am planuri mari pentru o escapadă în Insulele Feroe, dar shhh, nu știți nimic de la mine, momentan.

Dacă nu pot ajunge fizic undeva, pot oricând să recurg la lectură. Ceea ce voi face și de această dată: în luna August, mă voi adăposti de caniculă printre paginile cărților și mă voi lăsa purtată în Țările Nordice. Sunteți bineveniți dacă doriti să mă însotiți, tot ceea ce trebuie să faceți este să veniți cu propuneri de lectură. Titlurile propuse trebuie să fie semnate de un autor nordic, pentru o experiență cât mai autentică. Atâta tot. Fără restricții de gen, număr de pagini sau număr de volume. Și fără limită de titluri propuse, după cum sper că știți deja. Așa cum sper că știți deja și cum trebuie să procedați (dar o să vă spun oricum): dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsati pe Propune carte, în partea stângă (în site). În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Rămâne stabilit, da? În August fugim de căldură împreună.

Sursa foto

# # # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare