propuneri

Propuneri de mărțișoare literare

de / January 9th, 2018 / 58 vizualizari

Pe cât de temută este luna Martie de către populația masculină, pe atât de așteptată este de către suflarea feminină. Și, cum ne încadrăm în categoria nerăbdătoarelor, să nu vă mirați că am început deja să facem planul pentru luna lui Mărțișor. Iar planurile astea s-au concretizat într-una dintre cele mai mișto teme de lectură – zicem noi.

Fără să mai prelungim suspansul, pentru luna Martie așteptăm propuneri de… mărțișoare literare. Ce carte ați purta în piept, cu mândrie, o lună întreagă? Ce carte ați alege să vă reprezinte și de ce? Ce carte ar fi mărțișorul ideal? Și da, acceptăm și motivații precum “titlul” sau “coperta” pentru alegerile voastre. Felicitările, like-urile și aplauzele îi revin lui Andres, ea a născocit această temă cool, una dintre preferatele mele (poate și din cauză că deja mă imaginez cu o gaiță zeflemitoare în piept – #HungerGamesForever). Acum ne înțelegeți entuziasmul? Nu că nu ne bucură gândul la flori, soare și mărțisoare tradiționale, să fie clar!

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsati pe Propune carte, în partea stângă (în site). În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

P.S.: Dacă găsiți undeva mărțișoare literare la propriu, să dați de veste.

Sursa foto: Pexels

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: www.gameoftrolls.ro

Postul precedent

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

January reads

Propuneri

Alte propuneri de Ianuarie

de / November 9th, 2017

Anul bun se cunoaște din Ianuarie. Da, suntem deja cu un picior în 2018, al nouălea an (!), oficial, de citit în serie. Nu știm nici noi cum a trecut atât amar de vreme (deși “dulce” se potrivește mai bine...

Citeste mai mult