OFERTĂ SPECIALĂ pentru voi, cititori în serie!

de / March 30th, 2020 / 234 vizualizari

Trecem printr-o perioadă nu tocmai plăcută, ca să nu zic nefericită. Un an care promitea să fie altfel, în sensul bun al cuvântului, ne-a dat pe toți peste cap. Iar când zic toți, mă refer la întreaga lume. Nu aș fi crezut că un cuvânt precum pandemie va sta pe buzele noastre, că ne va uni într-o luptă contra unui inamic nevăzut. Am citit multe romane cu subiecte post-apocaliptice, am văzut și filme. Nimic nu se compară cu realitatea. Nu, nu am ajuns acolo și sper că nu vom ajunge, dar gândurile mi-o iau înainte uneori și nu pot să nu mă cutremur când conștientizez că există posibilitatea… Nu. Nu vom ajunge acolo!

Pentru prietenii noștri cititori în serie, cei care au terminat deja de citit toate cărțile din bibliotecă sau care caută alte subiecte cu care să se delecteze, am pregătit împreună cu prietenii de la editura Litera o ofertă specială. 3 cărți cu 50 % reducere fiecare sau pachetul cu reducere și transport gratuit. Vă face cu ochiul nu-i așa? Perioada promoției este 30 martie – 3 aprilie 2020.

Dragă Edward: Preț întreg 44,90 lei –  PREȚ NOU 22,45 lei 
Fata cu ceas în loc de inimă: Preț întreg 39,90 lei –  PREȚ NOU 19,95 lei 
Cealaltă femeie: Preț întreg 44,90 lei –  PREȚ NOU 22,45 lei

Pachet 3 cărți: Preț întreg 129,70 lei –  PREȚ NOU 64,85 lei + TRANSPORT GRATUIT

Comandă acum cărțile dorite completând formularul de comandă
de pe situl editurii Litera, aici>>

Oferta speciala Serial Readers

Despre cărți:

DRAGĂ EDWARD

Într-o dimineață de vară, Edward Adler, un puști în vârstă de doisprezece ani, se îmbarcă la bordul unui avion care pleacă de pe Aeroportul din Newark cu destinația Los Angeles, împreună cu fratele său mai mare, cu părinții lor și alți 183 de pasageri. Printre aceștia se numără un afacerist de succes de pe Wall Street, o tânără care se confruntă cu o sarcină neașteptată, un soldat rănit în Afghanistan, un magnat, o femeie care fuge de soțul ei posesiv.

Dar avionul se prăbușește, iar Edward este singurul supraviețuitor. Povestea lui captează atenția întregii țări, dar băiatul se luptă să-și găsească locul în lume după pierderea tragică a familiei sale. I se pare că a rămas pentru totdeauna legat de avionul acela și de pasagerii din el. Apoi face o descoperire neașteptată, care-l va ajuta să obțină răspunsurile la câteva întrebări esențiale: Cum înveți să o iei de la capăt, după ce ai pierdut totul? Cum înveți să-ți recapeți încrederea? Cum găsești sensul vieții? Mai multe detalii aici >>

FATA CU CEAS ÎN LOC DE INIMĂ

Într-o seară obișnuită de vineri, la barul său preferat din Boston, George Foss zărește o femeie frumoasă și își dă seama imediat că este fosta lui iubită din studenție, dispărută cu douăzeci de ani în urmă. Este momentul în care existența confortabilă și previzibilă a lui George capătă o turnură neașteptată.

Liana Decter este prima dragoste a lui George și cea pe care nu a reușit niciodată să o dea uitării. Dar, mai mult decât atât, este o femeie enigmatică și primejdioasă, o posibilă criminală căutată de poliție. Iar acum s-a întors și are nevoie de ajutorul lui. Liana este urmărită de indivizi periculoși, care cred că a furat niște bani și vor face tot ceea ce este necesar pentru a-i recupera. Mai multe detalii aici>>

CEALALTĂ FEMEIE

Într-un sat izolat din munții Andaluziei, o franțuzoaică misterioasă începe să lucreze la o carte de memorii periculoasă. Este povestea unui bărbat pe care l-a iubit cândva în Beirut și a unui copil care i-a fost luat în numele trădării. Femeia este păstrătoarea celui mai bine păzit secret al Kremlinului. Cu mult timp în urmă, KGB a infiltrat o cârtiță în inima Occidentului – o cârtiță aflată într-unul dintre cele mai importante posturi din structurile de putere.

Un singur om poate da în vileag conspirația: Gabriel Allon, legendarul restaurator de artă și asasin, ajuns acum șef al serviciului secret de informații israelian. Gabriel a mai luptat împotriva forțelor întunecate ale noii Rusii, cu costuri personale mari. Mai multe detalii aici>>

Comandă acum cărțile dorite completând formularul de comandă
de pe situl editurii Litera, aici>>

# # # # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare