Fata cu un ceas în loc de inimă

scrisa de Peter Swanson

Fata cu un ceas în loc de inimă de Peter Swanson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fata cu un ceas în loc de inimă 29.13 lei *
Fata cu un ceas în loc de inimă 33.92 lei *
Fata cu un ceas în loc de inimă 39.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Peter Swanson
Traducator (i): Marius Michal Klimowicz
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 9786063348754
Anul aparitiei: 2020
Descriere: Într-o seară obișnuită de vineri, la barul său preferat din Boston, George Foss zărește o femeie frumoasă și își dă seama imediat că este fosta lui iubită din studenție, dispărută cu douăzeci de ani în urmă. Este momentul în care existența confortabilă și previzibilă a lui George capătă o turnură neașteptată.

Liana Decter este prima dragoste a lui George și cea pe care nu a reușit niciodată să o dea uitării. Dar, mai mult decât atât, este o femeie enigmatică și primejdioasă, o posibilă criminală căutată de poliție. Iar acum s-a întors și are nevoie de ajutorul lui. Liana este urmărită de indivizi periculoși, care cred că a furat niște bani și vor face tot ceea ce este necesar pentru a-i recupera.

George știe că Liana este genul de femeie de care ar trebui să te ții departe. Dar nu o poate refuza – nu a putut niciodată – și ia o decizie care îl va arunca într-o avalanșă de minciuni, secrete, trădări și crime, din care nu e sigur că va scăpa cu viață.

Un roman îndrăzneț și magistral scris, presărat cu indicii neașteptate și cu răsturnări de situație subtile, Fata cu un ceas în loc de inimă este un thriller captivant, în care acțiunea nu trenează nici o clipă, iar suspansul te ține în priză până la finalul electrizant.

„O cursă halucinantă, plină de momente delicioase și perverse, de mister și violență, de înșelăciune și trădare.“ - New York Journal of Books

„Ritmul este rapid, iar acțiunea, plină de răsturnări de situație, pare scrisă special pentru a fi ecranizată... Un roman polițist alert și promițător.“ - Kirkus Reviews

„O adevărată explozie de senzații de la un capăt la altul.“ - Dennis Lehane

„Îți taie respirația... Excepțional scrisă și plină de surprize.“ - Daily Mail


Carti similare cu Fata cu un ceas în loc de inimă

Dragostea în vremea Copilului din Mahlstadt

Dragostea în vremea...

de Clemens J. Setz

mai mult
Un dulce miros de moarte

Un dulce miros de moarte

de Guillermo Arriaga

mai mult
Minunile sfantului sisoe

Minunile sfantului sisoe

de George Toparceanu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!