Cartea de gramatica interioara

scrisa de David Grossman

Cartea de gramatica interioara de David Grossman Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cartea de gramatica interioara 32.33 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Univers
Autor (i): David Grossman
Numar de pagini: 448 pagini
ISBN: 978-99931-13-46-1
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Romanul lui David Grossman este despre un copil de zece ani care are mintea unui om de o suta de ani. Romanul este despre un copil care are mintea inocenta ca a unui bebelus.

Cartea aceasta este despre un copil hiperinteligent si hipersensibil, care priveste cu mila nesfarsita un fluture aruncat in plasa unui paianjen. Cartea aceasta este despre copilul care arunca fluturele in plasa paianjenului.

Este despre un baiat in crestere care nu creste, inchis timp de trei ani si jumatate in acelasi corp de copil, in aceleasi haine care nu-i raman mici, in aceiasi pantofi cu un numar mai mare. Cartea de gramatica interioara este despre loialitatea nemarginita in prietenie si despre tradarea prieteniei. Este un roman despre inspaimantatoarea inocenta a unui copil si despre obscenitatea la fel de terifianta care-i tulbura gandurile.

Este cartea unei adolescente in conflict cu o mama care o umileste tot timpul si ii dezvaluie rasunator toate defectele si slabiciunile. Este cartea unei mame puternice si dure ca o stanca, sovaitoare si chinuita de grija copiilor ei.

Este cartea unei batrane cu chipul neted ca al unei papusi de portelan, care se incapataneaza sa nu moara, desi familia ei a obosit sa o ingrijeasca.

Este cartea unui tata urias si vesel, ocrotitor, bland si drept ca Dumnezeu din ceruri. Este cartea unui tata nepasator, nedrept si razbunator.

Este o carte despre tine, Cititorule, oriunde ai fi.


Carti similare cu Cartea de gramatica interioara

Vremea minunilor

Vremea minunilor

de Catalin Dorian Florescu

mai mult
Invingatorul este intotdeauna singur

Invingatorul este...

de Paulo Coelho

mai mult
Hoodoo

Hoodoo

de Cosmin Leucuța

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!