Până la capătul pământului

scrisa de David Grossman

Până la capătul pământului de David Grossman Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Până la capătul pământului 21.8 lei *
Până la capătul pământului 35.96 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): David Grossman
Traducator (i): Ioana Petridean
Numar de pagini: 744 pagini
ISBN: 978-973-46-4907-5
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Romanul Până la capătul pământului a fost distins în 2009 cu premiul Albatros, acordat de Fundația Günter Grass din Germania, și în 2011 cu premiile Medicis Etranger și JQ-Wingate.

Până la capătul pământului este o cutremurătoare poveste despre iubire și prietenie, în care istoria intervine mereu cu brutalitate în destinul oamenilor. Personajul central al cărții, Ora, o femeie abia despărțită de soț, pleacă într-o excursie prelungită prin Israel, cu rucsacul în spate, însoțită de iubitul ei din tinerețe, Avram. Pentru Ora excursia este însă mai degrabă o fugă din realitate: fiul ei, Ofer, a plecat într-o misiune de luptă, iar femeia este convinsă că, atâta timp cât ea nu află nici o știre din lumea reală, băiatul ei este în siguranță. Pe parcursul excursiei, cei doi vechi iubiți rememorează și reconstruiesc ciudatul triunghi conjugal ce le-a marcat destinul, precum și momentele de răscruce ale vieții lor într-o lume unde războiul pare a fi o realitate permanentă.


Carti similare cu Până la capătul pământului

Laur

Laur

de Evgheni Vodolazkin

mai mult
Cu cât merg mai repede, cu atât sunt mai mică

Cu cât merg mai...

de Kjersti Annesdatter Skomsvold

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!