Până la capătul pământului

scrisa de David Grossman

Până la capătul pământului de David Grossman Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Până la capătul pământului 21.8 lei *
Până la capătul pământului 35.96 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): David Grossman
Traducator (i): Ioana Petridean
Numar de pagini: 744 pagini
ISBN: 978-973-46-4907-5
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Romanul Până la capătul pământului a fost distins în 2009 cu premiul Albatros, acordat de Fundația Günter Grass din Germania, și în 2011 cu premiile Medicis Etranger și JQ-Wingate.

Până la capătul pământului este o cutremurătoare poveste despre iubire și prietenie, în care istoria intervine mereu cu brutalitate în destinul oamenilor. Personajul central al cărții, Ora, o femeie abia despărțită de soț, pleacă într-o excursie prelungită prin Israel, cu rucsacul în spate, însoțită de iubitul ei din tinerețe, Avram. Pentru Ora excursia este însă mai degrabă o fugă din realitate: fiul ei, Ofer, a plecat într-o misiune de luptă, iar femeia este convinsă că, atâta timp cât ea nu află nici o știre din lumea reală, băiatul ei este în siguranță. Pe parcursul excursiei, cei doi vechi iubiți rememorează și reconstruiesc ciudatul triunghi conjugal ce le-a marcat destinul, precum și momentele de răscruce ale vieții lor într-o lume unde războiul pare a fi o realitate permanentă.


Carti similare cu Până la capătul pământului

O zi din sapte

O zi din sapte

de Lauren Oliver

mai mult
Micul saturnian

Micul saturnian

de Octavian Soviany

mai mult
Plansul lui Nietzsche

Plansul lui Nietzsche

de Irvin D. Yalom

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!