Căderea din timp

scrisa de David Grossman

Căderea din timp de David Grossman Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Căderea din timp 22.46 lei *
Căderea din timp 23.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): David Grossman
Traducator (i): Gheorghe Miletineanu
Numar de pagini: 200 pagini
ISBN: 978-973-46-3339-5
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Cartea lui David Grossman, Căderea din timp, este un amplu și tulburător poem „pe mai multe voci”.

Se spune că timpul vindecă rănile, dar unele răni nu se vindecă niciodată. Unul dintre eroii cărții pleacă în căutarea a ceea ce a pierdut, sperând să regăsească acel ceva acolo, undeva, în afara timpului. Lunga pribegie „dincolo” este, pentru autorul cărții, prilejul unei răscolitoare meditații asupra vieții și a morții și o răvășitoare mărturie de iubire părintească. Cartea este un recviem străbătut de credința în forțele nesecate ale vieții și ale căldurii omenești adevărate.

„Povestea pe care o scriu e o altă casă a mea, deși uneori durează doi sau trei ani până devine într-adevăr o casă. Când am o poveste, când știu firea și limbajul fiecărui personaj, nu mă simt niciodată singur. Uneori mai scriu și câte o carte relaxantă, dar iau literatura în serios. Aici ai de-a face cu explozibili. Poți schimba viața unui cititor; poți schimba – ba chiar cred că ar trebui să schimbi – până și viața ta.” (David Grossman)

„Caderea din timp nu este un volum autobiografic și nici nu se petrece în Israel. Însă, pentru a-l scrie, autorul a fost nevoit să exploreze abisul profund al propriilor sale sentimente.” (The Guardian)

„David Grossman are talentul de a se uita în sufletul unui om și de a găsi acolo esența irepetabilă a umanității.” (Nicole Krauss)


Carti similare cu Căderea din timp

Fata dinainte

Fata dinainte

de J.P. Delaney

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!