Cusătoresele

scrisa de Emilia Muller

Cusătoresele de Emilia Muller Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Eikon
Autor (i): Emilia Muller
Numar de pagini: 204 pagini
ISBN: 978-606-711-765-3
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Acțiunea romanului se desfășoară în orașul Cluj-Napoca, dar cum scriitoarea v-a obișnuit cu recomandări excursionistice, nu vor lipsi nici acestea din roman. Dan, personajul principal al romanului, capătă acces la gândurile femeilor. Și nu pățește la fel precum personajul interpretat de Mel Gibson, electrocutându-se cu foehnul. Ci mai degrabă, precum cel jucat de Robin Williams. Infiltrat în grupul secret, condus de fosta lui prietenă, Dan descoperă cu stupoare că femeile vorbesc și despre altceva decât despre rochițe și pantofi.

Subiectele delicate pe care Dan le descoperă fac să merite efortul de a-și fi epilat picioarele și a purta perucă. Curând, inflitrarea lui pare să devină mai periculoasă decât s-ar fi așteptat inițial, iar în urma unei crime misterioase, Dan este nevoit să părăsească țara, lăsând “în aer” anumite lucruri.


Carti similare cu Cusătoresele

Orele indepartate

Orele indepartate

de Kate Morton

mai mult
Poemele secretarei

Poemele secretarei

de Stefania Mihalache

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!