Cealaltă femeie

scrisa de Daniel Silva

Cealaltă femeie de Daniel Silva Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cealaltă femeie 44.9 lei *
Cealaltă femeie 44.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Daniel Silva
Traducator (i): Dana-Ligia Ilin
Numar de pagini: 480 pagini
ISBN: 978-606-33-4839-6
Anul aparitiei: 2020
Descriere: Într-un sat izolat din munții Andaluziei, o franțuzoaică misterioasă începe să lucreze la o carte de memorii periculoasă. Este povestea unui bărbat pe care l-a iubit cândva în Beirut și a unui copil care i-a fost luat în numele trădării. Femeia este păstrătoarea celui mai bine păzit secret al Kremlinului. Cu mult timp în urmă, KGB a infiltrat o cârtiță în inima Occidentului – o cârtiță aflată într-unul dintre cele mai importante posturi din structurile de putere.

Un singur om poate da în vileag conspirația: Gabriel Allon, legendarul restaurator de artă și asasin, ajuns acum șef al serviciului secret de informații israelian. Gabriel a mai luptat împotriva forțelor întunecate ale noii Rusii, cu costuri personale mari. Acum, el și rușii se vor implica într-o confruntare finală de mari proporții, având ca miză soarta ordinii mondiale postbelice.

„Fascinant... Scrisul lui Silva este plin de eleganță. El oferă cititorilor suficiente elemente de geopolitică din lumea reală pentru a înțelege narațiunea, iar descrierile sale despre diferitele metode de lucru ale serviciilor secrete de informații sunt extrem de captivante.“ - Kirkus Reviews

„Silva construiește suspansul precum dirijorul unei simfonii... O adevărată capodoperă.“ - Booklist

„Fascinant, plin de suspans și extrem de captivant... Silva dovedește că poate insufla o viață nouă unui gen literar foarte familiar.“ - Publishers Weekly


Carti similare cu Cealaltă femeie

Weekendul

Weekendul

de Bernhard Schlink

mai mult
Văduva de safir

Văduva de safir

de Dinah Jefferies

mai mult
În țara celor puri

În țara celor puri

de Kenize Mourad

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!