propune carte mai

Mai, tot cu cele mai

de / March 13th, 2018 / 141 vizualizari

Știți de cât timp citim împreună? Dacă nu, vă reamintim noi. În luna Mai, împlinim 9 ani de citit în serie, așa că ni se pare firesc ca această lună să fie dedicată celor mai cele dintre cărți. Cele mai intense, cele mai iubite, cele pe care le așteptăm ca și când, cele de care nu ne mai săturăm, cele pe care nu le mai uităm, și lista continuă. 

Dacă aveți o carte “cea mai cea” în minte (sau mai multe), acum este momentul ideal să ne-o propuneți. Vă asigurăm că pentru noi nu există cadou mai frumos decât să vă fim complici în lectură. Gândul că împărtășiți cu noi cele mai frumoase experiențe literare reprezintă motivația necesară pentru a citi împreună cel puțin încă 9 ani de acum înainte. Așa că dați frâu liber propunerilor, cât mai multe și mai minunate. Parcă suntem mai nerăbdători că niciodată să vedem ce titluri mai adăugăm pe lista noastră de cărți “must-read”.

Și, dacă tot suntem aici, mentionez, fără niciun scop ascuns, că luna Mai este o continuă sărbătoare pentru noi, întrucat suntem nu mai putin de patru Tauri în echipă. Cine a declarat luna Mai ca fiind luna florilor? Nouă ne sună mult mai bine “luna cititorilor în serie”.

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsati-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsati pe Propune carte, în partea stângă. În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsati pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Să ne citim cu bine, tot aici, mulți ani fericiți! Chiar așa, voi mai țineți minte care a fost cartea cu care a început toată această frumoasă nebunie numită The Club of Serial Readers? 

Sursa: Pexels

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare