originea speciilor

Lansare eveniment: Originea speciilor de Charles Darwin

de / May 16th, 2017 / 152 vizualizari

Editura Herald şi Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa vă invită sâmbătă, 20 mai, la ora 16:30, în cadrul programului Noaptea Muzeelor, la evenimentul de lansare a cărţii Originea speciilor de Charles Darwin.

Cei prezenţi la lansare vor avea ocazia să discute despre descoperirea epocală a lui Charles Darwin, care avea să schimbe pentru totdeauna felul în care oamenii se văd pe ei înşişi şi lumea în care trăiesc, împreună cu invitaţii speciali ai acestui eveniment: dr. Luis Ovidiu Popa, directorul Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, acad. dr. Mircea Flonta, filosof, acad. dr. Dumitru Murariu, directorul Institului de Biologie al Academiei Române, Alexandru Anghel, senior editor Editura Herald. Lansarea de carte va fi moderată de Sorin Lucaci, reprezentant al Editurii Herald. Fiind una dintre puţinele opere stiinţifice paradigmatice accesibile publicului larg, cartea lui Darwin nu numai că a lansat ştiinta biologiei moderne, ci totodată a influenţat întreaga gândire literară, filosofică şi religioasă.

Pe lângă volumul lansat, Originea speciilor de Charles Darwin, Editura Herald va fi prezentă la eveniment şi cu titlurile din colecţia Mathesis, colecţie care reuneşte contribuţii valoroase în domenii precum: filosofia şi istoria ştiinţei, neurologie, fizică, psihologie evoluţionistă, biologie.

Participarea la eveniment se va face pe baza înscrierii prealabile pe email [email protected], în limita a 100 de locuri.

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare