Întrebarea lunii: eu ce carte votez?

de / June 7th, 2018 / 138 vizualizari

Eu ce citesc acum? Aceasta este întrebarea care mă chinuie ori de câte ori ajung la finalul unei cărți. Deși am teancul care își așteaptă rândul, de fiecare dată mi-e greu să aleg o nouă carte. Nu de alta, dar noutățile din bibliotecă nu fac decât să mă deturneze de la traiectoria stabilită inițial, știți voi, lista aia de lecturi căreia îi promit că o voi respecta. Îmi iese? Nu prea (sau foarte rar).

Să citesc cartea asta sau pe cealaltă? Să mă las influențată de copertă sau doar de recomandările prietenilor? Să cedez ispitei și să încep o a doua carte sau cititul în paralel nu e pentru mine? Întrebări, întrebări. Acestea sunt câteva dintre dilemele cu care ne confruntăm noi, cititorii. Dacă sunteți de acord cu mine, clipiți o dată. Dacă nu, lăsați-mi un comentariu cu legume (roșii, salată verde, ceapă, avocado, cât pentru o salată). De la o întrebare ne-a venit ideea temei pentru votul de luna aceasta, ce temă să alegem? Astfel, tema propusă, “cărți al căror titlu conține o întrebare, indiferent dacă este însoțită de semnul de punctuație aferent sau nu”, ne-a adus o serie de propuneri numai bune de pus sub semnul întrebării: le citesc acum sau mai târziu? Patru dintre aceste propuneri au intrat la vot, iar voi, dragilor, veți decide care va fi cartea lunii iulie.

Iată care sunt propunerile:

Unde ai dispărut, Bernadette?, de Maria Semple
De ce să fii fericită când poți fi normală, de Jeanette Winterson
Visează androizii oi electrice?, de Philip K. Dick
Ghici cine moare primul, de M. J. Arlidge

Dileme, dileme. Pe care o veți alege? Preferați un roman polițist, un chicklit, memorii sau un SF? Indiferent care dintre cărți vă place (fie că ați citit-o sau doriți să o citiți), vă invităm să acordați votul vostru uneia dintre propuneri. Cea care va primi cele mai multe voturi va fi cartea lunii iulie. Dacă le-ați citit, lăsați-ne impresiile voastre. De ce credeți că ar trebui să votăm o carte sau alta?

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like&share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii AUGUST!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

3 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare