voteaza

Înapoi la liceu. Votează cartea lunii septembrie!

de / August 4th, 2017 / 226 vizualizari

Acum niște ani (nu spun câți pentru că veți face ochii mari), pe când mă bucuram de primele zile de liceu, am avut parte de un mic accident în urma căruia m-am trezit cu piciorul în ghips și, de voie, de nevoie, a trebuit să stau acasă două săptămâni lungi, lungi. Îmi aduc aminte că au trecut foarte greu acele zile, nu aveam acces la cărți noi, altele decât cele din biblioteca părinților, internetul nu venise peste noi (da, atât de mult timp a trecut!). Sinceră să fiu, nici nu mai știu cu ce mi-am umplut timpul. Poate cu TV-ul, deci, da, au fost două săptămâni crunte. M-am bucurat de perioada liceului, nu zic nu, dar dacă aș fi avut atunci cărțile YA la care am acces acum, două săptămâni de stat în casă ar fi fost, cu siguranță, prea puține.

Dar să revenim în era noastră, a cititorilor conectați la lume și la toate cărțile! După cum știți, ne pregătim temele de lectură din timp, suntem cu doi pași înaintea tuturor. Astfel, luna trecută v-am propus tema lunii septembrie, iar luna aceasta votăm. Tema, “cărți Teen Lit/Young Fiction care să surprindă scene din viața de liceu“, ne-a adus o serie de propuneri foarte apreciate în rândul tinerilor, iar patru dintre ele au intrat în cursa pentru cartea lunii septembrie. Nu știu voi, dar eu aș le-aș citi pe toate! Așa dor îmi e uneori de liceu… Uff!

Înainte de a vă invita la vot, haideți să vedem care sunt propunerile:

O fată din bucăți, de Kathleen Glasgow
Cele treisprezece motive, de Jay Asher
Armada, de Ernest Cline
Inima mea și alte găuri negre, de Jasmine Warga

Din câte am observat, mulți dintre voi le-ați citit deja și, probabil, va fi o luptă strânsă. Dacă este vreuna care vă atrage în mod deosebit (chiar dacă nu ați pus mâna pe ea încă), care credeți că merită titlul de cartea lunii, atunci vă aștept la vot – pe site (aici). Ați votat deja? Lăsați-ne un comentariu, mai jos, în care să ne spuneți pe care ați ales-o și de ce. Poate veți convinge și alți cititori să voteze aceeași carte.

Nu uitați! Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like&share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
**Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii OCTOMBRIE 2017!

# # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare