În martie, lecturile au parfum de femeie

de / January 5th, 2017 / 377 vizualizari

Primăvara, anotimpul pe care îl așteptăm încă de când se sting ultimele artificii ale nopții dintre ani (să recunoaștem, cei mai mulți iubim iarna pentru Crăciun și zăpadă, în lipsa acestora ne mai rămân doar temperaturile scăzute), este de gen feminin. Bine, toate anotimpurile sunt de gen feminin, dar acum primăvara ne interesează și, mai ales, luna martie.

Pe Serial Readers, cei mai buni vestitori ai primăverii nu sunt nici ghioceii, nici mărțișoarele, ci lecturile cu parfum de femeie. Pentru anul acesta, ne-am gândit la o temă feminină prin excelență – cărți în ale căror titluri se regăsesc nume de femei. În primele trei minute de la alegerea temei, ne-au venit în minte cel puțin 10 cărți care se încadrează în tema propusă (și cel puțin două nume numai bune pentru viitoarea generație de cititoare în serie, dacă înțelegeți ce vreau să spun). Nu o să vă dau exemple, pentru că nu vreau să vă influențez, chiar sunt curioasă la ce titluri v-ați gândit.

Pe scurt: nu contează genul autorului (sau al cărții, de altfel), dacă în titlu se regăsește numele unui personaj de gen feminin, înseamnă că aveți deja o carte de propus. Doar că nu trebuie să vă limitați la una singură – niciodată nu am fost fani ai limitărilor, avem o listă nesfârșită de cărți de citit drept dovadă.

Vă reamintesc și cum trebuie să procedați, că doar a trecut un an de la ultimele propuneri: dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (pe blog sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsati pe Propune carte, în partea stangă. În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsati pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Primăvară, hai mai repede! Ne-au înghețat nasurile în cărți!

Sursa foto

# # # # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare