Disconfort

Cum să identifici capcanele din schița apartamentului pe care vrei să-l cumperi

de / April 18th, 2018 / 261 vizualizari

Astăzi, în schimbul promisiunii plății unei rate care vine o dată pe lună, lumea primește un plan și un zâmbet. Disconfort Residence este o primă tentativă de a ajuta viitorii proprietari să identifice capcanele din schița apartamentului pe care doresc să-l cumpere. Lansarea cărții va avea loc joi, 19 aprilie, la Seneca Anticafe (str. Arhitect Ion Mincu, nr. 1), începând cu ora 18:30.

Alături de autor, vor participa:

  • Mihai Popescu, senior editor Vice România
  • univ. dr. Cezar Tită, avocat
  • Mario Kuibuș, arhitect
  • Iuliu Oană, locatar de bloc nou, președinte asociație de proprietari

Dr. arh. Radu Negoiţă atrage atenția asupra încălcărilor unor chestiuni de bun-simț care țin de teoria arhitecturii, dar și asupra nerespectării legii de către firmele private care investesc în construcția de apartamente. Autorul analizează, franc, planuri reale primite de-a lungul ultimilor ani de la comunitatea de pe Facebook—Case Strâmbe pe Radar.

Disconfort Residence explică pe înțelesul tuturor lucrurile la care trebuie să fim atenți înainte să ne alegem casa sau apartamentul în care vom petrece o parte din viețile noastre.

Cireașa de pe tort? Citind cartea ai impresia că te afli în primul rând la spectacolul unui comedian pasionat de arhitectură.

Disconfort

Radu Negoiță a absolvit Facultatea de Arhitectură a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu în 2006 și, în 2013, a fost confirmat doctor în arhitectură, în urma susținerii unei teze despre avatarurile conceptului de confort. Experiența din practica profesională şi cea universitară l-au ajutat să pună bazele comunității Facebook Case Strâmbe pe Radar, momentan singurul loc din internetul românesc care identifică problemele de calitate din zona rezidențială.

Cartea face parte din seria Publica Extra.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1947335188915628/

Cartea va putea fi achiziționată direct din librărie.

Comandă cartea pe Elefant, aici, sau pe Cartepedia, aici>>

 SerialReaders.com folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile pe care le recomandăm, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. 

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare