book-close-up-heart

Dacă e Februarie, iar citim cu dragoste

de / December 7th, 2018 / 292 vizualizari

Lună de lună ne stoarcem imaginația de vlagă, încercând să găsim teme noi și interesante de lectură. Nu și în Februarie, însă. Pentru Februarie avem deja o tradiție pe care intenționăm să o păstrăm, chit că tema aleasă nu debordează de originalitate. Dar serios acum, ce cărți mai potrivite pentru luna iubirii, dacă nu cele de dragoste? Pe principiul: “dacă nu e stricat, de ce să-l repari?”, și în acest Februarie îi dăm înainte cu dragostea.

Prin urmare, ne aducem și noi contribuția la creșterea densității de sirop și zaharuri pe metru pătrat, dar în cel mai plăcut mod cu putință-prin lectură. Partea bună: nu cauzează diabet sau intoxicație alimentară și nici hipersensibilitate la roz, sclipici, trandafiri roșii, pufoșenii & co. Este posibil, în schimb, să provoace (sau să acutizeze) dependența de lectură.

Așadar, ce titluri romantice au mai apărut sau ați mai citit în ultima vreme? Care sunt istoriile voastre de dragoste preferate? Ce cărți v-au făcut să visați, să plângeți și să zâmbiți alături de personaje? Ce poveste ați trăit ca și cum ar fi fost a voastră? Asaltați-ne cu iubire – bine, puteți să o faceți oricând, să nu ne înțelegeți greșit -, dar acum aveți un motiv întemeiat. Trebuie să ne ajutați să alegem ce carte/cărți vom citi în Februarie. Din avalanșa de propuneri (că doar, slavă Erosului!, avem de unde), patru vor intra la vot și, în urma voturilor voastre, una singură va fi aleasă cartea lunii iubirii.

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsați pe Propune carte, în partea stângă (tot pe site). În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Până una alta, Sărbători cu bine să avem! Cu iubire înainte, spre noul an!

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare