Cartea lunii iunie – Marile Sperante!

de / June 2nd, 2010 / 1,323 vizualizari

Lunile trec usor una dupa alta, parca sunt pagini de carte – cea de azi, cea de ieri sau cea de maine. Si asa se duc si anotimpurile, ca file de poveste: infloresc copaci, se auresc campuri, cad frunze si ingheata lacuri. Imi place tare mult cum reusesc in doar o luna sa trec printr-o viata de om sau poate doua, sa citesc o carte, doua sau chiar trei si apoi, la final sa trag linie cu zambetul desenat adanc pe fata si sa caut o noua carte de citit.

De ce? Simplu! Cartea e ca un drog, nu ii pot rezista nici macar o zi. Imi infierbanta sangele si nu imi da pace pana nu am acolo cel putin o carte inceputa. Cartea fiecarei luni imi satisface dependenta si, intr-un fel, imi usureaza alegerea…

Marile Sperante a lui Charles Dickens imi suna atat de luminoasa, de puternica. E o carte pe care oricine ar trebui sa o citeasca sau cel putin sa o aiba pe lista de citit. Imi creste inima in mine numai cand spun aceste doua cuvinte… “marile”, “sperante”.

Asteptam comentariile voastre si impresiile pe care le-ati adunat citind-o. Cand ati citit-o? Ce v-a placut mai mult? Ati mai citi-o?… Aveti timp pana la finele lunii (si nu numai!)

Si, daca ceea ce ne spui ne va convinge cat de mult ti-a placut cartea, vei primi si un premiu. Un cadou pentru serial reader-ul din tine!

UPDATE: Luna iunie s-a dus si ea. Ne asteptam la mai multe comentarii din partea voastra avand in vedere faptul ca Marile Sperante e una dintre cartile de referinta ale copilariei. Ne-a placut comentariul  Johannei, de aceea, draga noastra, asteptam sa ne trimiti datele tale pentru a-ti trimite premiul – nume, adresa – pe concurs@serialreaders.com .

Cartea pe care o vei primi este Antologia Granta – cei mai buni tineri romancieri britanici, pentru carte multumim prietenilor de la editura Curtea Veche.

# # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

18 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare