Bookfest. Din nou!

de / May 30th, 2010 / 426 vizualizari

Si ce bine ne pare! Luna iunie aduce in dar pasionatilor de lectura o noua editie Bookfest. A V-a mai exact. Asadar,intre  9 si 13 iunie, in pavilioanele 13-17 ale Complexului Expozitional Romexpo, Salonul International de Carte Bookfest isi va deschide portile (gratuit!) pentru vizitatori.

Editia 2010 vine cu o noutate: Spania este tara invitata la Salonul de Carte, lansandu-se astfel o traditie de prezenta internationala tot mai ampla in Pavilionul 13. Valoarea operelor literare si artistice, numeroasele traduceri ale autorilor spanioli, clasici si contemporani, publicate in Romania, dar si ale autorilor romani publicate tot mai mult in spaniola sunt principalele argumente ale invitarii Spaniei la aceasta editie. Vor fi organizate diverse mese rotunde cu sase romancieri, doi dramaturgi si doi traducatori spanioli impreuna cu colegii de breasla romani.

Programul de vizitare incepe la 10:00 si se termina la 20:00 (miercuri, joi, sambata), 22:00 (vineri) sau 18:00 (duminica).

Anul acesta, la Bookfest, cartile au… un sabor especial!

# # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare