Fulgi de iubire

Cartea lunii decembrie: Fulgi de iubire

de / December 1st, 2017 / 170 vizualizari

Tu ce planuri ai pentru sărbători? Ai de gând să-l aștepți pe Moș Cărciun acasă, lângă brad, sau vei fi undeva departe, cu iubitul, iubita sau prietenii?

Poate că nu mai sunt sărbătorile cum erau odată, dar cu siguranță am luat cu noi cele mai frumoase amintiri și, an de an, încercăm să facem unele noi, mai frumoase, mai luminoase. Brazi sunt peste tot, gura sobei poate fi înlocuită cu un șemineu sau un foc în aer liber, vinul fiert cu scorțișoară nu a dispărut, portocalele sunt și ele la îndemână, iar cozonacii, deși nu mai sunt ce au fost (asta dacă nu aveți încă bunici sau mame care îi pregătesc cu drag sau dacă nu cumva v-ați apucat voi de bucătărit, wink wink) îi găsim la magazin și sunt yummy!

Indiferent unde ne-am petrece sărbătorile, un lucru e sigur. Fiecare dintre noi vom avea o carte care ne va ține companie. Acum închideți ochii, gândiți-vă la imaginea de mai sus și adăugați fulgi de nea. Lumea întreagă devine o poveste în care ninge ușor… Cum ar fi dacă fulgii ar fi de iubire? Nu-i așa că povestea ar fi și mai frumoasă?

Acum deschideți ochii! Aceasta a fost introducerea pentru cartea acestei luni, o introducere care sper să vă fi făcut să visați măcar puțin, și mai sper să vă fi captat atenția suficient de mult încât să lecturați alături de noi cartea care a primit cele mai multe voturi în noiembrie. După cum probabil știți, v-am cerut să ne propuneți cărți care să ne țină de cald, care “să se potrivească în tabloul idilic din mintea noastră.” Dintre cărțile propuse, cea care poartă titlul de cartea lunii decembrie este Fulgi de iubire scrisă de John Green, Maureen Johnson și Lauren Myracle.

Despre carte:

Ce au în comun o furtună de zăpadă iscată în Ajunul Crăciunului, 14 majorete vesele, un restaurant Waffle House şi un tip învelit în folie de aluminiu?
Răspuns: aceste trei poveşti romantice de Crăciun.

O furtună puternică de zăpadă aduce dragostea în vieţile a trei adolescenţi: o fată al cărei tren s-a înzăpezit, un băiat ce înfruntă viscolul pentru a se întâlni cu prietenii săi, o altă fată cu inima frântă ce-şi vopseşte părul în roz şi visează să fie îngerul cuiva.

Trei dintre cei mai cunoscuţi autori americani de literatură pentru adolescenţi – John Green, Maureen Johnson şi Lauren Myracle – şi-au unit forţele pentru a scrie poveşti pline de aventură, umor, romantism şi duioşie, ale căror fire se împletesc inteligent la final, într-o carte numai bună de citit la gura sobei.

Ați citit cartea deja? Sunt tare curioasă cum vi s-a părut. Atât titlul, cât și descrierea mă duc cu gândul la vacanța de iarnă. Visez deja la zilele liniștite ce vor urma, la albul de altădată, la vinul de care spuneam mai sus și la cozonacii bunicii. Între timp vă aștept impresiile despre carte, fie de bine sau de… mai puțin bine. Să avem un decembrie minunat!

*Dacă sunteți printre cei care ați votat cartea luna trecută, lăudați-vă prietenilor voștri că este cartea lunii. Știți voi, like&share.

Ați scris o recenzie a acestei cărți? Ne-o puteți împărtăși pe site, aici >>

Dacă nu aveți cartea Fulgi de iubire, o puteți comanda de pe Libris.ro aici, pe Elefant.ro aici sau pe Cartepedia, aici, și vă așteptăm la povești!

SerialReaders.com folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile pe care le recomandăm, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. 

 

Foto cover

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare