voteaza cartea lunii august

Călătorie în Statele Unite ale Lecturii – votează cartea lunii august!

de / July 7th, 2020 / 131 vizualizari

În ziua în care am pășit pe pământ american am spus că orice e posibil, orice dorință – fie ea mică sau mare – poate deveni realitate atât timp cât crezi cu adevărat. Nu am întâlnit niciunul dintre autorii mei favoriți, deși am visat și la asta, dar faptul că am putut răsfoi cărțile lor pe rafturile librăriei Barnes & Noble, că am avut ocazia să cumpăr câteva titluri de acolo, mi-au adus o mare bucurie. Acum, având în minte zgârie-norii pe care i-am sorbit din priviri, casele tipic americane pe care le-am admirat (nu aveți idee câte case am putut să pozez în acele zile!), cafenelele, străzile, văd cu alți ochi filmele care își au acțiunea în New York, iar cărțile sunt cu atât mai speciale.

Mare parte din autorii mei favoriți sunt americani, așa că tema propusă de Miss Valery pentru luna august mi-a adus un zâmbet cât China (vezi aici): “…luna August este dedicată autorilor Americani. Nord-Americani. America de Sud își va avea și ea propria lună, dar toate la timpul lor.” Abia am așteptat propunerile voastre și mare mi-a fost bucuria să regăsesc printre ele un titlu semnat de unul dintre scriitorii mei favoriți. După cum bine știți, una dintre aceste propuneri va fi cartea lunii august.

Iată care sunt propunerile:

Du-te și pune un străjer, Harper Lee
Marele Gatsby, Francis Scott Fitzgerald
Absalom, Absalom!, William Faulkner
Institutul, Stephen King

Sunt cel puțin două cărți pe care le-aș vota. Nu le menționez pentru a nu vă influența în vreun fel, dar aștept cu interes impresiile voastre mai jos, în zona de comentarii. Pe care o veți vota, care dintre autori se află printre preferații voștri, le-ați citit?

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii SEPTEMBRIE!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult