Intr-o gara mica

scrisa de Sidonia Dragusanu

Intr-o gara mica de Sidonia Dragusanu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Hyperliteratura
Autor (i): Sidonia Dragusanu
Numar de pagini: 248 pagini
ISBN: 978‐606‐94529‐0‐5
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Un roman al adolescenței și al emoțiilor efervescente, ce le au în prim plan pe Luiza și Dudu. Cele două fete devin cele mai bune prietene, după ce se întâlnesc, din întâmplare, în tren, într-o gară mică. Pentru că Dudu provine dintr-o familie înstărită, o ia pe Luiza să locuiască împreună. Dudu e mereu vorbăreață, deschisă, însă Luiza e misterioasă și tăcută, iar Dudu își dă seama, după ce trec anii, că nu o cunoaște aproape deloc pe prietena ei cea mai bună care nu îi destănuiește mai nimic. În schimb, Luiza ține un jurnal pe care-l ascunde cu cheia. Trec anii, iar într-o zi, Luiza se îmbolnăvește. Este văzută de un doctor, de care Dudu se îndrăgostește nebunește. Simțind că Luiza e îndrăgostită și ea de doctor, deși aceasta neagă și se jură că nu se va căsători niciodată, Dudu îi fură într-o zi jurnalul. Ce va descoperi acolo îi va decide întreaga viață și îi va schimba imaginea pe care o avea până atunci despre prietena ei cea mai bună.


Carti similare cu Intr-o gara mica

Americanul linistit

Americanul linistit

de Graham Greene

mai mult
Ulii si porumbei - marianna sirca

Ulii si porumbei -...

de Grazia Deledda

mai mult
Inimi cicatrizate

Inimi cicatrizate

de Max Blecher

mai multRecenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2018-07-13 18:58:39 Rating:

Nu poți obliga pe cineva să-ți fie prieten. Vorba aia, dragoste cu sila nu se poate, e valabilă și în cazul prieteniei. Probabil ți s-a întâmplat și ție să simți la un moment dat că parcă tragi de celălalt să-ți fie prieten. Denisa, mai bine spus Dudu, căci așa îi zic apropiații, a prins drag de Luiza de la prima vedere, de când a văzut-o așteptând trenul. Firea ei timidă și...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Camelia Caraianu
Recenzii: 0
Carti citite: 4

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135