Calea evoluției spirituale

scrisa de Vlad T. Popescu

Calea evoluției spirituale de Vlad T. Popescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Calea evoluției spirituale 31.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Meditative Arts
Autor (i): Vlad T. Popescu
Numar de pagini: 160 pagini
ISBN: 978-606-94187-6-5
Descriere: Ne dorim sănătate, dar şi să evoluăm spiritual. Cum putem pune în practică aceste dorinţe fundamentale? Care sunt căile pe care putem merge şi de ce am alege Reiki?
Începem prin a ne dori sănătatea corpului fizic, apoi aflăm că trebuie tratat şi corpul energetic-informaţional, ale cărui boli şi defecte, mai devreme sau mai târziu, ajung să se manifeste în fizic mai mult decât ne-am dori. În plus, pe măsură ce evoluăm, aflăm că trebuie să trecem peste câteva praguri dificile, legate de sex, de bani, de iubire, de gândire, ca şi de limitata relaţie cu Divinitatea. Că trebuie să ne împăcăm cu noi şi cu ceilalţi.

„Simplitate, pragmatism, claritate, demistificare – acestea sunt lucrurile care mie mi-au folosit cel mai mult la fiecare curs cu Vlad T. Popescu, din fiecare carte a sa, iar aceasta nu face excepție.“ Iulia Cruț


Carti similare cu Calea evoluției spirituale

Al cincilea legamant

Al cincilea legamant

de Don Miguel Ruiz

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!