Cască bine ochii

scrisa de Mariana Caplan

Cască bine ochii de Mariana Caplan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cască bine ochii 34.96 lei *
Cască bine ochii 34.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Meditative Arts
Autor (i): Mariana Caplan
Traducator (i): Vlad T. Popescu
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-606-94373-1-5
Anul aparitiei: 2018
Descriere: „Intenția acestei cărți este de a-i sprijini pe căutători și pe practicanții din toate tradițiile spirituale. În căutările mele personale și profesionale am avut onoarea de a întâlni și de a petrece mai mult timp cu persoane pe care le consider a fi mari maeștri spirituali, psihologi, yoghini, terapeuți și lideri religioși. Multe citate pe care le veți descoperi sunt din interviuri și conversații directe cu ei. Învățăturile incluse în carte vin din cercetarea, experimentarea și experiența mai multor tradiții și căi spirituale, incluzând aici sufismul, yoga, budismul tantric, iudaismul, hinduismul, taoismul, cea de-a patra cale, șamanismul și calea diamantului, ca și din tradiția occidentală Baul, sub îndrumarea maestrului meu, Lee Lozowick. M-am implicat profund și în tradiția psihologică occidentală – atât într-o abordare tradițională, cât și prin psihoterapiile moderne. Dorința mea cea mai profundă este ca prezenta lucrare să fie relevantă pentru oameni de toate religiile și din toate tradițiile, ca și din toate curentele psihologice, iar lipsurile mele referitoare la anumite tradiții religioase sper să nu umbrească principiul discernământului spiritual despre care vorbesc aici.“ Mariana Caplan

Calea spirituală este ca orice alt drum, are partea ei de gropi și de ocolișuri. O călătorie sigură necesită o calitate arareori pomenită, dar esențială în lumea de astăzi: discernământul. În Cască bine ochii, Mariana Caplan ne susține să ne cultivăm o judecată limpede și capacitatea de a discerne, ce ne pot ajuta să trăim viața spirituală cu inteligență, claritate și autenticitate. Este oare iluminarea mai puțin o poveste despre extaz și mai mult o poveste de demontare a iluziilor?
Cum integrăm noi pe deplin practica noastră în viața de zi cu zi? Care este cel mai bun mod de a lucra cu ego-ul sau cu umbra? Cască bine ochii explorează aceste întrebări și chiar mai mult, oferind practicanților din orice tradiție, începători sau avansați, un ghid de călătorie prin „labirintul de o subtilitate din ce în ce mai mare“ care definește viața spirituală autentică.


Carti similare cu Cască bine ochii

Buddhismul si viata

Buddhismul si viata

de Gonsar Rinpoche

mai mult
Esenta doctrinei buddhiste

Esenta doctrinei...

de Gonsar Rinpoche

mai mult
Sfantul pavel

Sfantul pavel

de Arthur Darby Nock

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!