Mandale in irealitatea imediata

scrisa de Vlad T. Popescu

Mandale in irealitatea imediata de Vlad T. Popescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Meditative Arts
Autor (i): Vlad T. Popescu
Numar de pagini: 38 pagini
ISBN: 978-606-94187-2-7
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Interpretarea terapeutică a mandalelor și a oricărui alt desen realizat în starea de contemplare/meditație. Conține și 9 planșe cu mandale de colorat.
Mandalele sunt spații sacre ce reproduc, bi sau tridimensional, dimensiuni superioare (chiar întreg universul) sau sunt porți către aceste dimensiuni. Ele amintesc privitorului, sau celui care le desenează/construiește, de imanența sacrului în univers și de potențialul pe care îl are, deci îl asistă pe calea către iluminare. Contemplând mandala unei divinități, sau chiar mandala personală, ești adus în starea de iluminare, de descoperire a divinității din tine. În starea de extaz în care te percepi ca parte a Întregului.
Veți învăța să vă interpretați mandala zilei de naștere, să interpretați o mandala desenată liber, în urma unei meditații, și veți afla ce puteți realiza pur și simplu colorând una din mandalele propuse.


Carti similare cu Mandale in irealitatea imediata

Viziuni din lumea reala

Viziuni din lumea reala

de George Ivanovich Gurdjieff

mai mult
Mandale in irealitatea imediata

Mandale in irealitatea...

de Vlad T. Popescu

mai mult
Esenta doctrinei buddhiste

Esenta doctrinei...

de Gonsar Rinpoche

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Patricia Lidia
Recenzii: 35
Carti citite: 57