Doctrina vibratiei

scrisa de Mark Dyczkowski

Doctrina vibratiei de Mark Dyczkowski Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Doctrina vibratiei 40.5 lei *
Doctrina vibratiei 41.85 lei *
Doctrina vibratiei 45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Herald
Autor (i): Mark Dyczkowski
Traducator (i): Raisa Moldovan
Numar de pagini: 392 pagini
ISBN: 978-973-111-718-8
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Doctrina vibratiei ne vorbeste despre invatatura uneia dintre cele mai inalte Cai spirituale pe care le-a cunoscut istoria (atat din punct de vedere metafizic, cat si din punct de vedere contemplativ), si anume śivaismul non-dualist casmirian, in particular despre scoala numita Spanda (termen tehnic ce desemneaza „freamatul datator de viata al Inimii lui Dumnezeu”).

Mark Dyczkowski este un pionier in cercetarea limbii sanscrite, a traditiilor Indiei si, in particular, al traditiei tantrice, atat la modul academic (sub indrumarea celei mai mari autoritati in viata - prof. Alexis Sanderson), cat si din punct de vedere initiatic (sub indrumarea ultimului maestru recunoscut al liniei śivaismului casmirian, Swami Lakshmanjoo).

Sufletul inlantuit este ca o dansatoare care, desi doreste sa plece din sala de dans, este oprita de portarul gandirii si aruncata inapoi pe scena iluziei. - Abhinavagupta


Carti similare cu Doctrina vibratiei

Tacerea lui dumnezeu

Tacerea lui dumnezeu

de Gilbert Sinoue

mai mult
Cine suntem?

Cine suntem?

de Dan Puric

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!