Istoria rozacrucienilor

scrisa de Paul Sedir

Istoria rozacrucienilor de Paul Sedir Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Istoria rozacrucienilor 18.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Herald
Autor (i): Paul Sedir
Traducator (i): Cristian Ene, Gabriela Nica
Numar de pagini: 224 pagini
ISBN: 978-973-111-192-6
Anul aparitiei: 2010
Descriere: "Nu se gaseste nicaieri un studiu complet despre Fratia misterioasa a Roza-Crucii". Aceasta afirmatie, cu care debuteaza lucrarea lui Paul Sedir, era valabila in Franta inceputului de secol XX si este tot atat de valabila in Romania inceputului de secol XXI. Intr-adevar, la noi au aparut prea putine carti despre societatea secreta care a fascinat Europa in vremea Renasterii tarzii si a inceputului epocii moderne.

Studiul de fata isi propune sa suplineasca aceasta lipsa. In acest scop, autorul ne prezinta nu numai istoria vizibila a Ordinului, cu autorii rozacrucieni, lucrarile lor si regulile pe care trebuiau sa le respecte Fratii, ci si istoria sa invizibila, caci, spune el, "orice forma existenta pe plan fizic nu este decat invelisul tipului esential al acestei forme, caci nimic nu are loc in vizibil fara sa nu se gaseasca deja in invizibil".

Pornind de la aceste premise, Istoria rozacrucienilor ne arata, in intreaga sa complexitate, care a fost rolul indeplinit de aceasta Fratie, formata din "copiii de taina ai Domnului", "misionarii, apostolii, misticii puri, adevaratii rozacrucieni". - Cristian Ene


Carti similare cu Istoria rozacrucienilor

De ce scandalizeaza crestinismul

De ce scandalizeaza...

de Jean-Pierre Denis

mai mult
Al treilea clopot

Al treilea clopot

de Liviu Pendefunda

mai mult
Secretul

Secretul

de Rhonda Byrne

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!