Manualul mămicii Zen

scrisa de Raluca Zenga

Manualul mămicii Zen de Raluca Zenga Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Manualul mămicii Zen 22.86 lei *
Manualul mămicii Zen 27.23 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Integral
Autor (i): Raluca Zenga
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-973-8209-45-9
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Soția românca a celebrului antrenor Walter Zenga, desemnat în anii 80 cel mai bun portar de fotbal din lume, surprinde cu debutul ei editorial la Editura Integral.

Nonconformistă, frumoasa Raluca Zenga revoluționează arta și știința de a fi gravidă și de a crește bebelușii cu volumul, bine documentat și bogat ilustrat, ”Manualul mămicii Zen”. Raluca Zenga nu adoptă un ton didactic, ci, dimpotrivă, povestește prietenos experiența propriilor sarcini și a primilor ani de viață ai băiețelului și fetiței ei, încercând să afle, împreună cu cititorii ei, unde a greșit și ce putea face mai bine.

„Manualul mămicii Zen”, de Raluca Zenga, demolează, cu argumente temeinice, o serie întreagă de mituri și prejudecăți legate de graviditate, actul nașterii, creșterea, hrănirea și educarea bebelușului.

O lectură obligatorie pentru tinerele mame, dar și pentru tătici, bunici sau bone!


Carti similare cu Manualul mămicii Zen

Teme

Teme

de Nicolae Manolescu

mai mult
Istoria alternativă a literaturii române în benzi desenate

Istoria alternativă a...

de Luca Dinulescu, Razvan Bica, Dragos Schenkel

mai multRecenzii

Patricia Lidia Patricia Lidia pe 2016-02-21 21:05:53 Rating:

Recunosc, am pornit în citirea acestei cărți cu o doză de prejudecată și scepticism: cine e Raluca Zenga să mă învețe pe mine cum să fiu o mămică zen? Este ea o altă vedetă autohtonă care după ce a născut a devenit brusc expertă în parenting? Toate aceste așteptări negative mi s-au risipit după ce am trecut de prefață: cartea este, de fapt, un jurnal al unei mame începătoare, scris din...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Patricia Lidia
Recenzii: 35
Carti citite: 57