Lasă totul în ordine

scrisa de Margareta Magnusson

Lasă totul în ordine de Margareta Magnusson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Lasă totul în ordine 17.5 lei *
Lasă totul în ordine 28 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Lifestyle
Autor (i): Margareta Magnusson
Traducator (i): Simona Mihai
Numar de pagini: 136 pagini
ISBN: 978-606-789-156-0
Anul aparitiei: 2018
Descriere: O metodă practică și fermecătoare ca să-ți pui casa în ordine în timp ce reflectezi la micile bucurii care înfrumusețează o viață lungă.

Cum să-ți faci ordine în viață astfel încât cei din jur să nu fie nevoiți să facă asta după ce vei fi părăsit această lume? Suedezii au un cuvânt special, Döstädning (dö înseamnă „moarte", iar städning înseamnă „curățenie"), care desemnează această acțiune.
În Lasă totul în ordine, artista plastică Margareta Magnusson îi sfătuiește cu umor pe cititori să adopte minimalismul. Metoda ei radicală și prietenoasă îndeamnă familiile să înceapă discuții sensibile și transformă un proces copleșitor într-unul optimist.
Fie că e vorba de haine, de obiecte, de suveniruri sau de secrete, e bine să lași totul în ordine pentru a lăsa doar amintiri frumoase celor care rămân și pentru a le ușura viața.
Descriind această metodă, care este aproape un mod de viață, autoarea ne împărtășește propria ei experiență cu înțelepciunea scandinavă care o caracterizează.

„O carte subțire, dar plină de înțelepciune… directă și nesentimentală (cu un dram de umor)." – Washington Post

„Curățenia dinaintea morții nu înseamnă să te descotorosești de toate lucrurile, ci mai degrabă să-ți simplifici viața astfel încât să păstrezi doar ceea ce te face fericit." – Elle Décor

„Un bun pretext ca familiile să discute problemele sensibile, care altfel ar fi dificile de abordat." – Time

„Magnusson ne învață cum să ne punem ordine în viață, cu delicatețe și bucurie, ca să nu le lăsăm în seama altora, după ce nu mai suntem." – Reader’s Digest


Carti similare cu Lasă totul în ordine

Tarot: manual de initiere

Tarot: manual de initiere

de Eileen Connolly

mai mult
Originile alchimiei

Originile alchimiei

de Mercellin Berthelot

mai mult
Nu sperati ca veti scapa de carti

Nu sperati ca veti...

de Umberto Eco, Jean-Claude Carriere

mai multRecenzii

Patricia Lidia Patricia Lidia pe 2021-05-25 14:21:44 Rating:

Această carte este „scrisă” de o femeie în vârstă, dar pare mai mult ca și cum cineva i-ar fi pus întrebări, ea a răspuns, uneori puțin ironică, și povestind mult din viața ei. Titlul cărții sugerează însă, prin adăugarea cuvântului „artă”, că primim instrucțiuni despre cum să lăsăm totul în ordine în urma noastră. Nu este cazul. Pot rezuma cartea într-o singură frază: scapă de tot ce...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!