Știința Fericirii

scrisa de Harald W. Tietze

Știința Fericirii de Harald W. Tietze Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Mix
Autor (i): Harald W. Tietze
Traducator (i): Anca Zaharia
Numar de pagini: 98 pagini
ISBN: 978-606-8460-63-5
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Fragment din carte:

Da, înțelepciunea – nu neapărat educația – este foarte importantă pentru fericire. Dacă ai înțelepciunea necesară pentru a-ți antrena mintea să vadă lucrurile pozitive din viață, să accepți lucrurile negative necesare ca fiind de neschimbat sau ca lecții importante, atunci ai înțelepciunea potrivită pentru a fi fericit.
Cred că avem cu toții țeluri, chiar dacă uneori nu suntem conştienți de asta. Uneori, țelul nostru e îngropat sub un morman de dubii, frici, istoria eşecurilor şi respingerilor anterioare, astfel încât avem nevoie de ceva mai multă muncă pentru a‐l descoperi. Dar atunci când îl descoperi şi‐l trăieşti, vei experimenta o fericire mai puternică decât tot deranjul temporar de care ai parte când urmăreşti să atingi un scop.
Dacă nu poți fericit acum, nu poți fericit nici mâine, nici poimâine. Dacă ai nevoie de anumite lucruri pentru a fericit, tot nu vei fericit sau vei doar pentru o scurtă vreme, atunci când ai lucrurile despre care credeai că te pot face fericit. Vei crea, iar şi iar, altă scuză pentru a NU fi fericit.
Fii fericit astăzi. Nu există un timp anume pentru a fi ferici sau nu.
Fericirea nu are valoare materială – nu o poți cumpăra, dar toată lumea şi‐o poate permite.
Ține minte, fericirea nu depinde de cine ești și de ce ai, depinde doar de ceea ce gândești.


Creează zilnic ceva care să te facă fericit acum, FĂRĂ să te facă nefericit mâine.
Nu poți cumpăra fericirea, dar ți‐o poți permite dacă descoperi ce te face fericit fără a cheltui bani pe care nu îi ai.
Poți descoperi că o floare te face fericit sau că găseşti bucurie într‐un răsărit minunat, în muzica ce‐ți place, în găsirea răspunsurilor prin meditație sau în orice altă activitate.
Nimeni nu te poate face fericit, doar tu te poți face fericit!


Carti similare cu Știința Fericirii

Trezirea inteligentei

Trezirea inteligentei

de Jiddu Krishnamurti

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Anca Zaharia
Recenzii: 33
Carti citite: 68