Johnny Depp. Omul din spatele mastilor

scrisa de Thomas Fuchs

Johnny Depp. Omul din spatele mastilor de Thomas Fuchs Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Johnny Depp. Omul din spatele mastilor 37.57 lei *
Johnny Depp. Omul din spatele mastilor 37.57 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Thomas Fuchs
Numar de pagini: 264 pagini
ISBN: 978-606-722-040-7
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Johnny Depp are o personalitate cu multe fatete: este un idol al adolescentilor, un model masculin, un superstar adorat de mase si un artist rebel, un rocker pasionat, dar si un tata dedicat. Si, totusi, cunoastem doar prea putine despre el. Cum a devenit actor? Ce il motiveaza? Care sunt planurile sale de viitor?

Thomas Fuchs a adunat in volumul de fata o abundenta de materiale si detalii inedite, reusind sa ofere o imagine completa a actorului si aducandu-l astfel mai aproape de cititor.

Vom afla din aceste pagini cum copilaria dificila, petrecuta in plictisitorul Kentucky, a starnit focul rebeliunii in tanarul Depp, cum a esuat el mai intai ca muzician pentru ca mai apoi sa fie descoperit ca actor si cum dragostea sa din tinerete pentru literatura l-a invatat ca entuziasmul este intotdeauna mai bun decat orice avere. Johnny Depp este, printre altele, artist, muzician, prieten, familist. In primul rand, este insa un actor genial care isi innebuneste fanii. Iar biografia de fata nu ii poate fi decat pe masura.

Capitanul Jack Sparrow, Edward Maini-de-foarfece, barbierul Sweeney Todd – cine poate spune ca Johnny Depp nu este un actor cu multe fatete. Dar cine se ascunde insa in spatele acestor masti?

Thomas Fuchs zugraveste pentru intaia oara un portret viu si foarte personal al omului Johnny Depp. Cu multa empatie si cu o mana usoara, el contureaza viata turbulenta a acestui artist exceptional, aratand cum a devenit cea mai de succes vedeta de cinema a zilelor noastre, in ciuda nenumaratelor probleme cu care s-a confruntat de-a lungul vietii.

Surprinzatoare, complexa si foarte amuzanta: nu a mai existat nicicand vreo biografie a lui Johnny Depp care sa ii semene.


Carti similare cu Johnny Depp. Omul din spatele mastilor

Voluntar in insula pastelui

Voluntar in insula...

de Cella Eftimescu

mai mult
Jurnalul unei fete greu de multumit

Jurnalul unei fete...

de Jeni Acterian

mai mult



Recenzii

Anca Zaharia Anca Zaharia pe 2016-05-30 14:57:38 Rating:

Pe cât m-a entuziasmat faptul că am primit cartea asta, pe atât de mult m-a dezamăgit conținutul, care a cam devalorizat ideea pe care titlul pretinde să o abordeze.

Pentru o recenzie fair, o voi împărți în două: astfel, vom avea partea de „bune”, dar și o detaliere a tot ce nu e bine în legătură cu „Johnny Depp - omul din spatele măștilor”.
Să ne înțelegem. Fac parte...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Patricia Lidia
Recenzii: 37
Carti citite: 57

Anca Zaharia
Recenzii: 33
Carti citite: 68