Femei celebre pe divan

scrisa de Catherine Siguret

Femei celebre pe divan de Catherine Siguret Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Femei celebre pe divan 11.8 lei *
Femei celebre pe divan 20 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Catherine Siguret
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 978-973-669-624-4
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Femeile celebre au marcat secolul XX cu frumusetea, talentul, gandirea si personalitatea lor. Colette, Virginia Woolf, Marlene Dietrich, Josephine Baker, Simone de Beauvoir, Édith Piaf, Maria Callas, Jackie Kennedy, Dalida, Françoise Sagan, Lady Diana, protagonistele cartii de fata, au fost modelele vremii lor, starnind pasiunea si entuziasmul admiratorilor. Adeseori insa, imaginea etalata in public era doar o simpla masca, dincolo de care se aflau angoase, tensiuni si dureri felurite.

Unsprezece psihanalisti, psihiatri si psihologi analizeaza destinul acestor femei de exceptie, decupand din acesta franturi mai putin cunoscute si oferind cititorului o perspectiva inedita asupra conflictelor lor intime si a vietilor private zbuciumate.

Reconstituirea in maniera jurnalistica a biografiilor se impleteste cu analiza psihologica subtila, intr-un text captivant despre fata nevazuta a succesului si povestile de viata adevarata din spatele scenei.


Carti similare cu Femei celebre pe divan

Martha Bibescu şi vocile Europei

Martha Bibescu şi...

de Alina Pavelescu

mai mult
Drumuri prin memorie

Drumuri prin memorie

de Octavian Paler

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

alexandra
Recenzii: 0
Carti citite: 19