Cinci saptamani in balon

scrisa de Jules Verne

Cinci saptamani in balon de Jules Verne Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cinci saptamani in balon 4.5 lei *
Cinci saptamani in balon 6.3 lei *
Cinci saptamani in balon 9.84 lei *
Cinci saptamani in balon 10.2 lei *
Cinci saptamani in balon 12.3 lei *
Cinci saptamani in balon 15 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Adevarul
Autor (i): Jules Verne
Numar de pagini: 250 pagini
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Cinci saptamani in balon este primul roman in care Jules Verne mixeaza ingredientele de succes care l-au facut repede celebru: povestiri pline de aventuri si descrieri geografice, istorice si de tehnologie. „Cinci saptamani in balon” ofera cititorilor o viziune extraordinara asupra Africii, care, la vremea aparitiei cartii, nu era cunoscuta europenilor.

Un savant, Dr. Samuel Ferguson, insotit de discipolii sai in frunte cu Joe si Richard "Dick" Kennedy, isi propune sa traverseze continentul african – care nu fusese inca pe deplin explorat - cu ajutorul unui balon cu aer cald umplut cu hidrogen. El a inventat un mecanism care, prin eliminarea necesitatii de a elibera gaze sau arunca peste bord balast pentru a controla altitudinea lui, permite efectuarea unor excursii indelungate. Aceasta expeditie are menirea de a uni calatoriile intreprinse de Sir Richard Burton si John Hanning Speke in Africa de Est cu cele ale lui Heinrich Barth in regiunile din Sahara si Ciad. Calatoria incepe in Zanzibar pe coasta de est, si trece peste Lacul Victoria, Lacul Ciad, Agadez, Timbuktu, Djenné si Ségou la St Louis...


Carti similare cu Cinci saptamani in balon

Jocurile foamei

Jocurile foamei

de Suzanne Collins

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!