Castelul din carpati. intamplari neobisnuite

scrisa de Jules Verne

Castelul din carpati. intamplari neobisnuite de Jules Verne Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Adevarul
Autor (i): Jules Verne
Numar de pagini: 330 pagini
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Castelul din Carpati

De data aceasta actiunea se desfasoara intr-un spatiu romanesc, mai precis in partea transilvaneana a muntilor Carpati. in satucul Werst se intampla lucruri ciudate, ce-i determina pe locuitori sa creada ca Diavolul a pus stapanire pe castel. Un vizitator, contele Franz de Telek in varsta de 27 de ani, nu crede in aceste legende si vrea sa verifice chiar el ce se intampla la acel castel. Afla ca proprietarul este nimeni altul decat baronul Rodolphe de Gortz, o cunostinta mai veche de-a lui. Dar Telek si Gortz nu au fost amici, ci rivali - cu ani in urma, cei doi s-au luptat pentru inima aceleiasi femei, doamna La Stilla, o cantareata italiana. Contele a crezut ca femeia murise, insa incepe sa ii vada imaginea in castel si chiar sa ii auda vocea. Acest lucru il motiveaza si mai mult sa continue ancheta despre castel si baron.

Intamplari neobisnuite

Cei care au citit si romanul „De la Pamant la Luna”, se vor reintalni cu unele personaje in „Intamplari neobisnuite”. La fel ca in alte romane scrise spre sfarsitul vietii, si de data aceasta Jules Verne pune accent pe tonul stiintific, ironizand eroii romanului. Protagonisti sunt niste tunari, membri ai clubului artileristilor (Gun-Club), din Baltimore, ce planuiesc sa trimita un proiectil pe Luna. Ei doresc, astfel, sa stabileasca o legatura directa cu satelitul.


Carti similare cu Castelul din carpati. intamplari neobisnuite

Reginele-dragon (trilogia mistica - vol. 2)

Reginele-dragon...

de Traci Harding

mai mult
Sa nu ne uitam la ceas

Sa nu ne uitam la ceas

de Rodica Ojog-Brasoveanu

mai mult
Amantii de pe mississippi (floris 4)

Amantii de pe...

de Jacgueline Monsigny

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!