Unde sunt? > Acasa > Carti > Romane de aventuri > Ben hur

Ben hur

scrisa de Lew Wallace

Ben hur de Lew Wallace Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ben hur 20.5 lei *
Ben hur 24 lei *
Ben hur 25 lei *
Ben hur 31.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Casa Cartii
Autor (i): Lew Wallace
Numar de pagini: 606 pagini
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Ben-Hur este un roman captivant care reinvie in mintea cititorului locuri si obiceiuri din cultura lumii antice, dar reuseste si sa dea viata unor personaje complexe.

Este o poveste despre prietenie, tradare, razbunare, dragoste si mantuire, impletite toate cu multa maiestrie in destinul lui Ben-Hur si al familiei sale, dar, dincolo de acestea, se intrezareste chipul lui Hristos, Regele mult asteptat care transforma viata celor ce ajung sa creada in El.

Publicat in anul 1880, romanul a avut un succes imediat, fiind considerat si cel mai bun roman american de la sfarsitul secolului al XIX-lea.

A servit ca inspiratie pentru mai multe puneri in scena si ecranizari, dintre care cea mai cunoscuta este ecranizarea lui William Wyler din anul 1959 care a primit si 11 premii Oscar.


Carti similare cu Ben hur

Ultimul papirus

Ultimul papirus

de Wilbur Smith

mai mult
Floris, dragostea mea (floris 1)

Floris, dragostea mea...

de Jacgueline Monsigny

mai multRecenzii

Adelydda Adelydda pe 2014-05-10 17:50:42 Rating:

Personajul principal se numeste Iuda Ben-Hur si traieste in Ierusalim la inceputul secolului I. Prietenul sau Messala este trimis la comanda legiunilor romane si devenind dusman cu Ben-Hur, familia celui din urma este inchisa intr-o celula pentru leprosi, iar Iuda este trimis la galere pe viata. Cartea este foarte emotionata, cuprinde foarte multe detalii, dar substratul sau este...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Adelydda
Recenzii: 57
Carti citite: 145

Sory_Luciano
Recenzii: 11
Carti citite: 207