Urme in timp

scrisa de Petru Popescu

Urme in timp de Petru Popescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Urme in timp 11.55 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Corint
Autor (i): Petru Popescu
Numar de pagini: 240 pagini
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Un roman de aventuri alert, despre descoperiri si supravietuire, scris de Petru Popescu autorul vandut in America in peste 1 milion de exemplare, aflat pe lista de bestselleruri New York Times.

Jack Conran nici nu-si poate imagina un mod mai placut de a-si petrece vacanta decat studiind leii din Tanzania impreuna cu tatal lui, om de stiinta.

Este incantat cand acesta il invita sa participe la o expeditie in Cazanul Vrajitoarei, un crater neexplorat si strajuit de furtuni din savana.

Dar cand avionul lor se prabuseste, Jack se trezeste ranit si singur in mijlocul salbaticiei forfotind de pradatori flamanzi.

Asta, pana cand face cunostinta cu misterioasa creatura care i-a salvat viata. Luptandu-se cu leii si cu vitregiile naturii, Jack se straduieste sa supravietuiasca. Dar daca vrea sa se intoarca viu la civilizatie, trebuie sa afle, mai intai, fantasticele taine ale naturii - si ale tatalui sau -, ascunse de prea multa vreme.

"Va promit, ca daca deschideti si cititi „Urme în Timp“ veti retrai tineretea extraordinara a experientei supravietuirii." - Petru Popescu


Carti similare cu Urme in timp

Goala pusca

Goala pusca

de Carl Hiaasen

mai mult
Un robinson elvetian

Un robinson elvetian

de Johann Rudolf Wyss

mai mult
Intalnire la elysee

Intalnire la elysee

de Rodica Ojog-Brasoveanu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!