Soarele de la breda

scrisa de Arturo Perez-Reverte

Soarele de la breda de Arturo Perez-Reverte Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Soarele de la breda 7.99 lei *
Soarele de la breda 18.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Arturo Perez-Reverte
Traducator (i): Ileana Scipione
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-973-46-1003-7
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Al treilea roman din seria Aventurile capitanului Alatriste, recent adaptata pentru marele ecran, cu Viggo Mortensen in rolul principal.

De data aceasta, nastrusnicul si indraznetul capitan se afla in prima linie a armatei regelui don Felipe al IV-lea, luptand impotriva "ereticilor calvinisti" din Tarile de Jos. Regimentele spaniole asediaza cetatea rebela Breda si, pe masura ce batalia se prelungeste, rezultatul ei se transforma, dintr-o chestiune de strategie militara, intr-una de orgoliu national. Incercarea disperata a Spaniei de a evita un alt esec rusinos in campania din Flandra ii ofera lui Perez-Reverte ocazia de a infatisa grandioase scene de batalie, al caror echivalent vizual este un celebru tablou al lui Velazquez, dar si fata ascunsa a oricarui razboi, alcatuita din foamete, lipsuri, privatiuni, descurajare si razmerite in randul soldatilor.

"Seria de romane dedicata aventurilor capitanului Alatriste este o fresca ampla si impresionanta, avand in centru un erou inteligent si charismatic." (The New York Times)


Carti similare cu Soarele de la breda

Elevul Dima dintr-a şaptea

Elevul Dima dintr-a...

de Mihail Drumes

mai mult
Insula cu elice

Insula cu elice

de Jules Verne

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!