Soarele de la breda

scrisa de Arturo Perez-Reverte

Soarele de la breda de Arturo Perez-Reverte Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Soarele de la breda 7.99 lei *
Soarele de la breda 18.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Arturo Perez-Reverte
Traducator (i): Ileana Scipione
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-973-46-1003-7
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Al treilea roman din seria Aventurile capitanului Alatriste, recent adaptata pentru marele ecran, cu Viggo Mortensen in rolul principal.

De data aceasta, nastrusnicul si indraznetul capitan se afla in prima linie a armatei regelui don Felipe al IV-lea, luptand impotriva "ereticilor calvinisti" din Tarile de Jos. Regimentele spaniole asediaza cetatea rebela Breda si, pe masura ce batalia se prelungeste, rezultatul ei se transforma, dintr-o chestiune de strategie militara, intr-una de orgoliu national. Incercarea disperata a Spaniei de a evita un alt esec rusinos in campania din Flandra ii ofera lui Perez-Reverte ocazia de a infatisa grandioase scene de batalie, al caror echivalent vizual este un celebru tablou al lui Velazquez, dar si fata ascunsa a oricarui razboi, alcatuita din foamete, lipsuri, privatiuni, descurajare si razmerite in randul soldatilor.

"Seria de romane dedicata aventurilor capitanului Alatriste este o fresca ampla si impresionanta, avand in centru un erou inteligent si charismatic." (The New York Times)


Carti similare cu Soarele de la breda

Peter pan

Peter pan

de J.M. Barrie

mai mult
Ben hur

Ben hur

de Lew Wallace

mai mult
Elevul Dima dintr-a şaptea

Elevul Dima dintr-a...

de Mihail Drumes

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!