Gena lui isis (trilogia mistica - vol. 1)

scrisa de Traci Harding

Gena lui isis (trilogia mistica - vol. 1) de Traci Harding Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Leda
Autor (i): Traci Harding
Traducator (i): Ligia Caranfil
Numar de pagini: 576 pagini
ISBN: 978-973-102-255-0
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Mia Montrose este o australianca din secolul XXI, cu un doctorat in limbi vechi, careia tocmai i s-a oferit cea mai promitatoare slujba din cariera ei.

Ashlee Granville este o clarvazatoare din secolul XIX, silita sa-si reprime harurile atunci cand iese pe piata matrimoniala a cercurilor de elita din Anglia.

Lillet du Lac este o preoteasa din secolul XIII apartinand unui stravechi ordin, protejat acum de catari, care le rezista pentru ultima oara francilor romano-catolici in marea fortareata Montségur.

In pofida distantei in timp si in spatiu si a diferentelor culturale, cele trei sunt unite de apartenenta comuna la vechea linie de sange a regilor Graalului si de sacra gena a lui Isis, pe care o poarta.

Adevar si inselaciune, dragoste si dorinta, catarii si Biserica, Templierii si secretele Egiptului antic - toate acestea joaca un rol intr-o mare aventura, aflata sub semnul posibilei existente a unei chei genetice spre nemurire.


Carti similare cu Gena lui isis (trilogia mistica - vol. 1)

Pardaillan si fausta

Pardaillan si fausta

de Michel Zevaco

mai mult
Robinson crusoe

Robinson crusoe

de Daniel Defoe

mai mult
Sabia magica

Sabia magica

de Marcus Sedgwick

mai multRecenzii

cassady cassady pe 2013-01-31 16:50:53 Rating:

Gena lui Isis este primul volum din trilogia mistica scrisa de Traci Harding si va spun sincer ca m-a "impresionat" atat de profund incat nu am avut curajul sa ma apuc si de celelalte carti din serie. Din punctul meu de vedere era o carte care promitea foarte mult atunci cand am inceput-o dar care m-a obosit cu multitudinea de detalii devenind as putea spune plictisitoare...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

cassady
Recenzii: 42
Carti citite: 105