Gena lui isis (trilogia mistica - vol. 1)

scrisa de Traci Harding

Gena lui isis (trilogia mistica - vol. 1) de Traci Harding Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Leda
Autor (i): Traci Harding
Traducator (i): Ligia Caranfil
Numar de pagini: 576 pagini
ISBN: 978-973-102-255-0
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Mia Montrose este o australianca din secolul XXI, cu un doctorat in limbi vechi, careia tocmai i s-a oferit cea mai promitatoare slujba din cariera ei.

Ashlee Granville este o clarvazatoare din secolul XIX, silita sa-si reprime harurile atunci cand iese pe piata matrimoniala a cercurilor de elita din Anglia.

Lillet du Lac este o preoteasa din secolul XIII apartinand unui stravechi ordin, protejat acum de catari, care le rezista pentru ultima oara francilor romano-catolici in marea fortareata Montségur.

In pofida distantei in timp si in spatiu si a diferentelor culturale, cele trei sunt unite de apartenenta comuna la vechea linie de sange a regilor Graalului si de sacra gena a lui Isis, pe care o poarta.

Adevar si inselaciune, dragoste si dorinta, catarii si Biserica, Templierii si secretele Egiptului antic - toate acestea joaca un rol intr-o mare aventura, aflata sub semnul posibilei existente a unei chei genetice spre nemurire.


Carti similare cu Gena lui isis (trilogia mistica - vol. 1)

Sahara

Sahara

de Clive Cussler

mai mult
Taramul ceturilor

Taramul ceturilor

de Arthur Conan Doyle

mai mult



Recenzii

cassady cassady pe 2013-01-31 16:50:53 Rating:

Gena lui Isis este primul volum din trilogia mistica scrisa de Traci Harding si va spun sincer ca m-a "impresionat" atat de profund incat nu am avut curajul sa ma apuc si de celelalte carti din serie. Din punctul meu de vedere era o carte care promitea foarte mult atunci cand am inceput-o dar care m-a obosit cu multitudinea de detalii devenind as putea spune plictisitoare...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

cassady
Recenzii: 42
Carti citite: 105