Vieti secrete

scrisa de Tatiana de Rosnay

Vieti secrete de Tatiana de Rosnay Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Vieti secrete 19.4 lei *
Vieti secrete 23.94 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Tatiana de Rosnay
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-606-600-519-7
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Antoine Rey crede ca a pregatit surpriza perfecta pentru aniversarea surorii lui, Melanie: o revenire pe insula Noirmoutier, locul unde familia lor petrecuse multe zile de vacanta fericite la malul marii. Dar frumusetea salbatica a locului nu atrage dupa sine numai amintiri placute, iar Melanie isi aminteste brusc ceva neasteptat si tulburator despre ultima vara petrecuta acolo.

Prins in avalansa de evenimente provocata de scoaterea la lumina a unui secret de familie socant, ascuns mai bine de trei decenii, Antoine se confrunta in acelasi timp cu trecutul, dar si cu relatia problematica pe care o are in prezent cu propriii copii, si trebuie sa gaseasca raspuns unei intrebari chinuitoare: cat de bine isi cunoaste, de fapt, mama, copiii, chiar si pe sine? Avand sentimentul esecului pe toate planurile – ca fiu, ca sot, ca frate si ca tata – Antoine Rey va afla adevarul despre familia sa si despre sine in cel mai dificil mod.

Un roman in acelasi timp emotionant si seducator, Secretul este povestea unei familii moderne si a legaturilor invizibile care o tin unita.

Bestseller The New York Times


Carti similare cu Vieti secrete

Cabinetul albastru

Cabinetul albastru

de Simona Preda

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!