Anotimpul ploilor

scrisa de Tatiana de Rosnay

Anotimpul ploilor de Tatiana de Rosnay Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Anotimpul ploilor 33.92 lei *
Anotimpul ploilor 39.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Tatiana de Rosnay
Traducator (i): Mariana Piroteala
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-606-33-4013-0
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Plouă fără încetare în Paris, iar familia Malegarde - împărțită între Franța, Anglia și Statele Unite - se reunește pentru prima dată după mulți ani, pentru a sărbători a șaptezecea aniversare a lui Paul, patriarhul familiei și un arboricultor renumit. Dar când acesta suferă un accident vascular cerebral, fiul său, Linden, un fotograf de succes, se găsește blocat într-un oraș amenințat de un dezastru natural uluitor. lar când Sena inundă străzile, familia va trebui să lupte pentru a-și păstra unitatea pe măsură ce o mulțime de temeri ascunse și de secrete încep să iasă la iveală.

"Anotimpul ploilor este o poveste tulburătoare și emoționantă despre o familie în criză. Pe măsură ce apele Senei inundă Parisul, bărbații și femeile din clanul Malegarde se luptă să nu se afunde sub greutatea propriilor secrete. Prin intermediul personajelor sale, Tatiana de Rosnay demonstrează că - în ciuda greutăților și a suferințelor noastre - ispășirea și vindecarea ne sunt la îndemână." - Erika Robuck.


Carti similare cu Anotimpul ploilor

Să-mi trimiți un cuvânt din când în când

Să-mi trimiți un...

de Orlando Figes

mai mult
Centurionul

Centurionul

de Simon Scarrow

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Se numea Sarah

Se numea Sarah


mai mult

Vieti secrete

Vieti secrete


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!